· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 4. МАРТ: Лавови, послушајте интуицију, а један знак ће имати леп ЉУБАВНИ живот

Ово ће бити стресан дан за Близанце.

1614804133_Depositphotos_237499194_s-2019.jpg

ОВАН

Повољан дан за истраживање и учење. Извесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите у неку хуманитарну организацију где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост је за тај посао драгоцена.

Прочитајте још: СТО који КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНЕ тајне стигао у Београд: Како је храбри СРБИН спасио МОСКВУ

БИК

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

Бик је осетљив, а Рак пред великом лекцијом.

БЛИЗАНЦИ

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

РАК

Имате прилику да научите како из сваког лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

ЛАВ

Суочени сте с дисбалансом између оног што рационално знате и оног што интуитивно осећате. Колебате се, сувише је луцидно донети важну одлуку само на основу осећаја, без начина да то докажете. Не правдајте се ником, ваш суд је непогрешив.

Лавови, слушајте интуицију.

ДЕВИЦА

Нисте сигурни куда идете даље, све што знате је то да вам треба промена. Услове за путовање немате, а то је оно што би вам тренутно помогло. Не упадајте у мрачна расположења, ствари се одвијају баш онако како треба, ускоро ћете знати шта вам је чинити.

ВАГА

Суочени сте с понудом коју, колико је желите, толико је се и плашите. Очекујете интензивну подршку чланова породице, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите позицију.

ШКОРПИЈА

Осећате се празно. Можда сте, ових дана, завршили важне задатке па сте мислили да ће овај дан бити спектакуларно радостан. Задовољство изостаје због наглог пада адреналина. Да бисте се повратили, хитно смислите нове циљеве.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

СТРЕЛАЦ

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сенци, трпео је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Време је да му то надокнадите, нарочито крајем дана када ће му бити потребна ваша подршка.

Јарац мора нешто да жртвује, Рибе су маштовите, а Водолија је малодушна...

ЈАРАЦ

Да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то може бити везано за ваш љубавни живот. Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете у свим намерама успети, али, покушајте да не тргујете емоцијама.

ВОДОЛИЈА

На почетку нешто није било по вашој вољи, а онда када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Суочавате се с људима којима није јасно ваше променљиво расположење, не знају како да вам угоде. Будите фер и уважите туђе потребе.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

РИБЕ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја. Добро расположење може, на кратко, покварити необичан телефонски позив који не очекујете. Вести које ћете чути биће чудне, а вама не преостаје ништа друго него да саслушате и што пре заборавите.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.