· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 6. МАРТ: Тежак дан препун превара и ЛАЖИ, а један знак ће бити РАЗОЧАРАН

Близанци, пре него што кренете да критикујете друге, почните од себе!

1614785876_Asexy.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте безрезервно рачунали. Ово је увод у период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а данас су тако неопходни.

Прочитајте још: Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

БИК

Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.

БЛИЗАНЦИ

Пре него што покушате да мењате друге људе, крените од себе. Неспоразуме решавате тако што покушавате да будете љубазни према свима који имају некакве захтеве од вас. Заборављате да удовољавање широј околини никад није захвално.

Девице, чивајте се службених лица, а Лавови не препуштајте се лошем расположењу.

РАК

Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто требати.

ЛАВ

Не дозволите да вас лоше расположење изолује из окружења у коме сте цењени. Ваша креативност није затајила, у питању је краткотрајно засићење. Ускоро ће вам се указати прилика да преузмете вођство у једном значајном пословном подухвату.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

ДЕВИЦА

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека то буде поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

За Ваге трошкови, за Шкорпије лоше вести.

ВАГА

Извесни су изненадни трошкови, ипак се не нервирајте јер ћете успети да стабилизујете ситуацију. Подршку потражите од пријатеља. Избегните сусрет са партнером јер једна безазлена неспретна реченица може бити окидач за озбиљну свађу.

ШКОРПИЈА

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

СТРЕЛАЦ

Потребна вам је промена али немате идеју да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

Ово је ризичан дан, чувајте се лопова!

ЈАРАЦ

За вас је свака активност, у суштини, посао. С радошћу се прихватате организације прославе у којој ће углавном учествовати људи с којима сте пословно повезани. Уколико се на време не опустите, ваш перфекционизам може прерасти у агонију.

ВОДОЛИЈА

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одређеним особама неће дати велике резултате.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за март: Овну следи тајни сусрет, а веза са млађом особом другом знаку

РИБЕ

Брзоплети сте па због тога није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне, брачне или љубавне односе. Осим тога, чувајте се превараната, нарочито ако имате било каква посла с купопродајом некретнина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.