Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 8. МАЈ: Девицу очекује разговор, Шкорпију УСПЕХ, а Близанце откривање ТАЈНЕ везе

Стрелац данас ништа не сме да потписује, јер дан није повољан за "папире".

Oglas

ОВАН

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данас вам не следују крупнији помаци осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Ован има планове, али данас ће бити у дилеми.

БИК

Пред вама је пуно обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а уствари ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

Бик ће много радити, а Близанци ће тајну везу обзнанити.

БЛИЗАНЦИ

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

Прочитајте још: Месечни ХОРОСКОП: Запамтите два датума 13. и 29. МАЈ, јер следи преокрет на послу, али и враћање бивше љубави

 

РАК

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се отворити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао везан за иностранство. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме све сами.

Ако Рак не закасни све ће постићи! Лав не треба да попусти под притиском, а Девицу очекује разговор.

ЛАВ

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација која се данас значајно компликује.

ДЕВИЦА

Очекује вас разговор с надређеном особом. Добићете понуду која вам на први поглед неће бити примамљива, ипак, уколико обратите пажњу и прихватите ово, дугорочно ће вам се исплатити. Тај посао ће вам отворити врата за нове подухвате.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

ВАГА

Имате потребу да контролишете све око себе, а немате механизме који би то подржали. Лоша вест је да ћете морати да одустанете од неког свог става који је био прилично бескомпромисан. Усмерите своју пажњу на вољену особу, потребна му је подршка.

Вага има потребу да контролише све око себе, Шкорпији се посао развија у добром смеру.

ШКОРПИЈА

Комуникација с особама које се налазе у иностранству може бити од велике користи. Пословни планови се развијају у смеру који сте прижељкивали. Ипак, не прихватајте ствари здраво за готово, своје планове, за сад, држите далеко од очију јавности.

СТРЕЛАЦ

Иако све делује обећавајуће, није повољан дан за уговоре и било какве трансфере. Одложите на кратко јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

ЈАРАЦ

Стижу вам непријатне вести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају сарадници.

По

ВОДОЛИЈА

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

РИБЕ

Превише сте озбиљни. Дан је савршен да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ничим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas