· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 9. МАЈ: Стрелцу стижу сјајне вести, а Риба ће се ЗАЉУБИТИ

Рибе, причекајте са емоцијама, тек сте упознале симпатију.

ОВАН

Дан је идеалан за сабирање учињеног и планирање будућих активности. Господарите својим временом, али, не занемарујте чињеницу да сте ви део нечијег живота. Ако одлучујете само у оквирима личних интереса, неко поред вас озбиљно трпи.

Ован ће данас сабрати два и два, Бик иритирати околину, а Близанци провести леп дан.

БИК

Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше понашање. Уколико се не пресаберете на време, током дана можете доживети веома непријатну ситуацију која ће вас посрамити. Успорите темпо и прилагодите брзину.

БЛИЗАНЦИ

Окрепићете се ако дан проведете у друштву пријатеља. Безбрижност може бити прекинута узнемирујућим вестима које стижу од особе која није добронамерна и нема тачне информације. Будите умерени у свему како остатак недеље не бисте провели у постељи.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

РАК

Неопходан вам је предах и кратак одмор. Околности које се намештају отварају могућност да са пријатељима побегнете на пар дана. Више се крећите и не оклевајте, кратак опоравак ће вас окрепити па ћете с лакоћом надокнадити пропуштене обавезе.

Рак много оклева, Лав је на ивици да одустане од идеја, Девица почиње ствари из почетка.

ЛАВ

Можете доћи у искушење да одустанете од идеја у које и даље јако верујете. Неразумевање укућана није разлог да одустанете од својих снова. Помоћ ћете пронаћи ако се осврнете око себе и уочите бар једног пријатеља спремног да вас подржи.

ДЕВИЦА

Покушавате нешто да почнете испочетка. Ви јесте особа која интуитивно зна шта жели, али, овај дан није повољан за то. Одложите важне одлуке, нарочито ако упаднете у искушење да прекинете контакт с људима о којима сте, до данас, имали сјајно мишљење.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

ВАГА

Добијате нова породична задужења. С обзиром на то да је у питању нешто што нисте радили у прошлости, прихватате све као велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.

Вага добија нова задужења, Шкорпији се враћа оптимизам, а Стрелцу стижу сјајне вести!

ШКОРПИЈА

Враћа вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети резултате ако будете у свему искрени.

СТРЕЛАЦ

Сјајне вести стижу из иностранства. Коначно ваше необичне идеје налазе пут до правих људи. Ипак, не очекујте да ће све ићи глатко. У реализацији вас чека непланирана препрека. Уколико стрпљиво решите проблем, пред вама је добра прилика.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

ЈАРАЦ

Сустижу вас умор, а могуће и прехлада. Очекујете разумевање унутар породице, али то изостаје. Да бисте данас били поштеђени, морате се јасно изјаснити. Ипак, будите пажљиви, свака комуникација у виду писаних порука може се преточити у неспоразум.

Јарца стиже умор, Водолију дубока недоумица, Рибе привлачи заузета особа.

ВОДОЛИЈА

Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно, због чега не функционише систем труда и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилу, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

Прочитајте још: Месечни ХОРОСКОП: Запамтите два датума 13. и 29. МАЈ, јер следи преокрет на послу, али и враћање бивше љубави

РИБЕ

Привлачи вас особа за коју знате да није слободна. Иако вам се чини да би то био животни спој, не заборавите да сте тек на почетку познанства. Не заваравајте себе већ своје романтично расположење усмерите на нешто практичније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.