Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп за март: Скините ружичасте наочаре, стижу понуде за посао и нова радна места!

Ускоро стиже пролеће и са њим нови послови, нова радна места, нови шефови и нови планови.

1614165856_Depositphotos_197958256_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У марту месецу звезде су на нашој страни. Ако се деси изазов или проблем можемо га лакше решавати.

Прочитаје још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

На почетку месеца Венера први секстил 60Ц са Ураном. Овај аспек је лепршав, лаган. Даје идеје, визије и креативан је. Све што вам у падне на памет док траје овај аспек било би лепо да запамтите или запишете. Те идеје су креативне и сензуалне.

Средином месеца почиње акција, скините наочаре и завршите све што до тада нисте.
Марс доноси идеје
Од 4. марта Марс улази у Близанце и ту остаје до 22. априла. То је период комуникације, идеја. Тада је идеално време да идеје представите или их једноставно почнете живети.

Меркур је у Водолији у директном ходу. и односи ће бити актуелни. Сама Водолија је оригинала и иновативна. Средином месеца Меркур ће прећи у Рибе.

Прочитајте још: Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

У том периоду било би добро да акције, планове и важне састанке одложите, јер ће Нептун донети илузије. Као да имате розе наочаре и кроз њих посматрате свет. Ту илизију ће разбити Плутон који ће бити у коњуцији са Сунцем 16.-18. марта. То је тренутак да завршите све што нисте урадили. Јер, са Плутоном нема розих наочара. Напротив, он је бруталан и јасан.

До 3. априла слушајте појачану интуицију.

Период од младог Месеца (13. марта до 3. априла) може донети појачану интуицију коју свакако треба да послушате, снове који могу предсказати неки догађај. Било би добро да будете сконцентрисани како не би упали у сањарање и правили нереалне планове.

Прочитајте још: У Аркаиму се Бог спустио на земљу и то је прави центар СЛОВЕНА који је СССР планирао да УНИШТИ

Пун Месец у Ваги ће бити 28. марта што може да преиспита наше односе. Љубавне, пријатељске, породичне. Један занимљив аспект ће бити 21. марта - тригон Марса са Сатурном. Лепршава комуникација, акција, дружење. Све се лепо поклопило са почетком дивног пролећа.

Како ће се март конкретно одразити на знакове и подзнаке?

Ован

Могућ посао са пријатељима. Отворите четворо оцију. Можда вам неко ради иза леђа или није баш искрен. Било би добро да у почетку бизнис план држите за себе и да се постепено отварате, односно, да парцијално износите идеју.

Ован покреже посао, Бик ће напредовати, а Блитанци ће добити посао.

Бик

Вама је март месец наклоњен. Постоји могућност увећања плате или да добијете нову позицију у већ постојећој компанији. Такође отвара вам се могућност рада са родбином. Било би добро да ту идеју размотрите.

Близанци

Незапослени могу да добију понуду коначно за посао. То може да буде компанија за коју сте већ радили. Месец је одличан за дружења и склапања нових познанстава.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Рак

Они коју су имали неспоразум са надређенима сада га културно могу решити. Како у вашој природи није расправа на леп и културан начин ћете решити проблем. Тада вам стоји увећање зараде или виса позиција на радном месту.

Рак решава неспоразум, а Лав добру прилику.

Лав

Вама ће март месец бити мало нестабилан и турбулентан. Постоји шанса за расправу са надређенима. Било би добро када би тада могли да одћутите. Већ око 10. марта ситуација се поправља и тада можете да изнесете нове идеје и планове.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Девица

Многе девице више не могу да издрже притисак на послу и желе да га промене. Та идеја је могућа после 7. или 8. марта. Могућност потпуне промене професије, а то би било пожељно урадити, прихватити.

Девице мењају професију, а Ваге посао.

Вага

Ово је за вас одличан период. На послу је одлично и може бити још боље од 10. марта. Такође, могућа је сарадња са иностарнством као и путовање. До 10. марта имаћете одличне пословне понуде.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Шкорпија

Одличан период да се прикључите некој хуманитарној организацији па чак и да волонтирате. Крајем марта 22. или 23. могућност склапања новог посла а идеја долази од људи у вашој непосредној близини.

Пред Шкорпијом је нови посао и Стрелац треба да очекује промене у радном окружењу.

Стрелац

Можете да очекујете промене на послу. Промене у смислу налажења новог посла или да се промена деси у смислу да просторије где тренутно радите буду реновиране. Како год промене ће се десити, а ви то и прижељкујете. Могућнос рада од куће. Блиски део породице има занимљиву идеју за бизнис.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Јарац

Доживећете личне трансформације и промене. То ће се одразити и на посао. Ако сада имате неку идеју за коју раније не би ни помислили, а камоли прихватили сада је право време, барем, да је узмете у разматрање. Посао са некретниунама је сада одлична идеја. Пријатељ вам може понудити посао у његовој компанији.

Јарац доживљава трансформацију, Рибе добијају понуду за посао, а Водолија ће бити препуна идеја.

Водолија

У току овог месеца имаћете гомилу нових идеја. Некако као да ће вам навирати. Било би одлично да их запишете. Одличан је месец за покретање новог посла везано за моду, путовања и некретнине.

Прочитајте још: СТО који КРИЈЕ НЕВЕРОВАТНЕ тајне стигао у Београд: Како је храбри СРБИН спасио МОСКВУ

Рибе

Понуде за посао крећу од 21. марта. До тада се стрпите и не улазите у расправе. Неко на водећем положају у фирми ће вам неочекивано помоћи. Постоји могућност да прихватите његову понуду за посао која није везана за тренутну фирму.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas