· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за празник: Мини одмор морају да искористе четири знака, а први је ОВАН!

Близанци треба да траже место крај воде, а Шкорпије да отпутују саме.

1619176727_MikonosYena.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Волите енергију празника, али никако нисте тип који би провео сате и сате у кухињи..... Овај празник посветите само вама и задовољите сва чула. Под руку пријатеља или партнера или вама драгог члана породице и упутите се на мини пут. Не морате далеко ићи, код нас у окружењу има дивних туристичких атракција које би требало да посетите.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Стрелац

Празник је за вас једнако путовање. Знате шта вам је чинити. Пут под ноге и цео свет је ваш. Ви сте сигурно већ чекирали која дестинација је сада на реду. Звезде вам кажу да је сада право време за одмор!

Стрелац мора да отпутује. Близанци тражите воду, Шкорпије бежите из града и то сами!

Шкорпија

Осећате се као да немате снаге. Пронађите енергију за бег из града! Најбоље је да одете сами, да се максимално посветите себи и да радите ствари које вас испуњавају. Да ли ће то бити читање књиге, алпинизам или сетња поред воде , избор је ваш!

Прочитајте још: Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Близанци

Уморни сте од људи, комуникације. Потребно вам је време које ћете провести само са вољеном особом. Овај мини празник организујте тако да што више времена проведете поред воде. Вода чисти токсине у нашем организму и бистри ум што је вама сада преко потребно.

Како ће празнике провести Вага, Бик, Девица и Јарац прочтиајте ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.