Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хотели у Грчкој – Оаза хедонизма по најповољнијим ценама

Кад су тропске температуре најбоље је бити на морској обали или на базену. Обе опције обезбеђују хотели у Грчкој тачније на полуострву Халкидики.

1626252381_naslovna.png
Фото: Промо
Oglas

Осим што је полуострво Халкидики прелепо, обилује и хотелским капацитетима који су смештени близу или на самој плажи. Неке од њих се налазе у понуди агенције “Travelland”, иначе познате по широком и разноврсном избору хотела у Грчкој.

Један од најпознатијих хотела на Ситонији, смештен на самој пешчаној плажи, па тако и најтраженији је чувени Porto Carras 5*.  Хотелски  комплекс има сопствену марину, испред хотела велику приватну плажу дужине око два километра, терен за голф, језеро, хелиодром, конгресни центар са четири сале, позориште, амфитеатар, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком, услове за бављење свим класичним и воденим спортовима, а la cart ресторане, кафиће, посластичарнице, тржни центар, дискотеке и барове, ронилачки, јахачки и једриличарски клуб, дечија игралишта и клубове, базене са морском и слатком водом.

За 7 ноћења са полупансионском услугом треба издвојити 1519 евра, што је цена за стандардну собу. Слободних места има од 17.07. Остали термини су: 18, 24, 25, 31. јул. и 01, 07, 08, 14, 15. август. 

Фото: Промо

На златној обали Егејског мора у живописној области Платамонас (регион Пиериа), добро је ушушкан Cronwell Platamon Resort 5*. Од Солуна је удаљен једно 100 км  а само 1,5 км од места Платамон. Омиљено је место многим породицама са децом. Хотелски комплекс се простире на  скоро 60.000м2 медитеранских вртова. Ово место је јединствено: складна комбинација планинског подручја и магичне обале, идеално окружење историјским знаменитостима као што су Олимп и древни дворац из 12. века Платамон, претварају уобичајени хотел на плажи у историјски центар! Термини на 7 ноћења су: 30. и 31. јул; 07, 14, 21, 28. август. Најнижа цена по СОБИ уз ULTRA ALL INCLUSIVE услугу износи 1535 евра за стандардну собу са погледом на море.

Фото: Промо

Xenios Theoxenia Hotel 4* се налази на око 3 км од места Уранополис и око 120км од аеродрома у Солуну. Услуга у хотелу је на бази полупансиона, уз могућност доплате за алл инцлусиве. Боравак на 7 ноћења може да вас кошта од 625 евра у јулу. На 10 ноћења од 16.07. цена износи 899 евра. Све цене су изражене као цене по СОБИ. Места има и у хотелу Alexandros Palace 5* који се такође налази на 5 км од места Уранополис. Цена собе од 17.7. креће се од 860 евра (услуга је полупансионска). Цене су већ снижене за 35%. Хотел се састоји од седам двоспратних и две троспратне зграде.

Фото: Промо

О свм хотелима у Грчкој се можете распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Travelland” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas