Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИТЕТИ

Hyundai Ioniq је промењен: Вози дуже и брже!

Није најбрже возило, али овај ауто има много предности.

1616063167_Hjundai.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Fully Charged Show
Oglas

Можда није муња на путу, али Hyundai Ioniq је од 2017. године, када се појавио, остао једини ауто који нуди три начина електричног пуњења. Дакле, ово возило може да вози на бензин, да буде чист хибрид, али и на електрични погон са батеријом на спољашњи погон.

Прочитајте још: Крађа аутомобила без обијања браве, а пролазници никада ништа не посумњају!

Цена овог возила је најконкурентнија, јер нуди праву "вредност за новац". Кошта око 10.000 евра, али постоји неколико верзија возила.

Удобан, безбедан, са великим пртљажником.

Ауто "Ioniq" је удобно возило, а унутар возила се не чују ветар и спољна бука. Унутрашњост има довољно места, а простор у пртљажнику је довољан за просечну породицу. Сваки модел има безбедоносну опрему, као и камеру за лакше паркирање.

Прочитајте још: Лако се паркира и ради на струју: Возило осмишљено за тинејџере? (ФОТО)

Ипак, разлика између модела има доста, па тако старији тип може да са батеријом пређе само 280 километара, а нови око 320. Додатно се разликују верзије да ли су хибридни или су потпуно електрични.

Прочитајте још: Омиљено возило таксиста, био је симбол АМБАСАДОРА, гастербајтера и ДИРЕКТОРА (ВИДЕО)

Возило је 2019. године унапређено козметичким изменама. Међутим, уједно је повећана и километража за трећину, па сада може да пређе скоро 320 километара са напуњеном батеријом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas