Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА НА МУШКИ НАЧИН

И мушка лепота боли! Погледајте шта све МУШКАРЦИ ДЕПИЛИРАЈУ на свом лицу (ВИДЕО)

Уклањање упорних длачица на лицу није само ноћна мора припадница лепшег пола, али мушкарци депилирају и неке регије које посебно боле

Depositphotos_256823120_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Годинама уназад свремена депилација није привилегија или патња само женског рода. Мушкарци су редовни посетиоци козметичких салона и корисници ових услуга, готово подједнако као и жене.

Прочитајте још: Погледајте који чајеви вам могу помоћи у лечењу рака и дијабетеса: Поштујте ПРАВИЛО док га пијете, иначе можете имати проблем

Фото: Pixabay

Иако смо много пута чули да се „прави мушкарци не депилирају“, ово је тотална заблуда. Мушкарци депилирају исте делове тела као и жене, ноге, руке, прса, леђа, пазух, интимне зоне.

Депилација није привилегија или патња само женског рода

Регија коју мушкарци најчешће депилирају је управо лице. Наиме, на овом делу тела мушкарци имају много проблематичније регије од жена.

Прочитајте још: Дознали смо ТАЈНУ ЗЕЛЕНЕ МАСКЕ Ким Кардашијан, ево како је направити код куће

Тако је иритација након депилацијелица увелико мања него иритација након бријања. Са друге стране, јаке црне длаке много су упорније него код жена, посебно оне из носа и ушију. Слично је и са регијом чела, али и високом регијом оброза на које се шири брада након упорног бријања.

Прочитајте још: У Русији сматрају да овај ЧАЈ лечи све, а има га и у СРБИЈИ и мислимо да је КОРОВ

Доносимо вам неколико, готово бизарних снимака које регије лица мушкарци депилирају и какве су њихове реакције.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas