Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Ривал

И над попом има поп и над "Теслом" - "Кадилак"! (ВИДЕО)

"Кадилак" промовисао возило којим најављује окршај на тржишту

1596801486_kadilak-naslovna.jpg
Фото:"Кадилак"
Oglas

Америчка компанија "Кадилак", део "Џенерал моторса",  представила је свој први електрични аутомобил не кријући жељу да преотме део све слађег, тржишног колача, главном, такође америчком конкуренту у том сектору, компанији "Тесла" .

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Погледајте какву звер на точковима је наручио Кристијано Роналдо за 8,9 милиона долара! (ФОТО)

Модел "кадилак лирик" је теренац, СУВ, чија ће продаја почети прво у Кини, а на тржиште САД ће стићи тек крајем 2022. Да ли ће затим кренути и у даља "освајања" није саопштено.

Фото:"Кадилак"

Модел који ће имати верзије погона само на задње или на све точкове, моци це да пређе више од 480 километара с једним пуњењем батерија.

У унутрашњости возила доминираће огромни тач-скрин екран од чак 33-инча, а почетна цена биће око 63.000 евра. Наравно, у складу с традицијом бренда "кадилак" све ће врвети од луксуза.

Прочитајте још: Моћни баварски ауто-гигант представио свој први електрични СУВ (ФОТО/ВИДЕО)

Челници ове компаније су најавили и да ће омогућити "веома брзо пуњење" не прецизирајући ни време ни начин. Оно што је још истакнуто је мноштво најсавременијих технолошких решења, асистенције возачу, као на пример и могућност да се ово возило паркира у свим правцима, самостално, без помоћи возача.                                 

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas