· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"И нормалан би полудео, а не ја": Потресна исповест Данила Икодиновића о разводу од Наташе Беквалац и саобраћајној несрећи у којој је умало изгубио живот

Наш прослављени ватерполиста први пут јавно је изнео поједине детаље из живота

1618380945_daca.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Лицни став-Принтсцреен

Данило Икодиновић, гостујући у једној емисији, отворено је причао о свим лепим, али и оним ружним стварима које су му се догодиле у протеклих десетак година.

Прочитајте још: "Захвалност је најздравији поглед на живот": Милош Биковић објавио чиме се треба водити у животу (ФОТО)

Славни ватерполиста испричао је детаље несреће, која га је умало коштала живота, али и разводу од популарне певачице Наташе Беквалац, као и новој супрузи Маји Огњеновић, која му је потпуно вратила веру у љубав и живот.

— Тој несрећи је допринело моје зезање у кафани, алхокол, оно моје “не може то мени да се деси”, нека незадовољства, али првенствено мотор који сам јако волео да возим. Истина је да сам возио пијан, не знам колико сам тачно промила имао, али свакако превише. То је било пред одлазак на Европско првенство у Малагу и ми смо се опустили у некој кафани. Увек то кажем, хвала богу да сам само ја страдао, јер не знам како бих живео да сам некоме одузео живот — рекао је бивши ватерполиста и додао:

— Последње чега се сећам је да сам кренуо из Зрењанина у Нови Сад, сео сам на мотор, дао пун гас и претицао целу колону. На сред пута је био неки трактор, сва кривица је апсолутно моја, то сам и на суду рекао, али тај трактор са приколицом није смео да буде на магистралном путу. Али ето, сплет околности је пресудио, југо је кренуо њега да претиче, није ме чуо, а ја сам ишао 200 на сат. У тој мојој брзини ударио сам, богу хвала, у задњи део аута, јер не дај боже да сам га ударио у средину, преполовио бих цео ауто. Након судара сам одлетео 86 метара даље у поље, то је величина отприлике фудбалског терена, једва су ме нашли. Пао сам у неко ђубриво, а током пада мени је екплодирала каротида која иде од рамена у мозак. После су ми рекли да сам својим положајем тела спречио да искрварим. Пре свега ме је спасао бог и моја физичка спрема, али најбитнији су доктори који су се стварно око мене јако потрудили. Био сам у вештачки изазваној коми месец дана јер сам имао озбиљне повреде и рука ми је била одвојена од тела — испричао је Икодиновиж у емисији "Преживели и наставио:

— Требало ми је доста времена да рашчистим неке ствари и тај живот који сам живео пре несреће. Убрзо је уследио и развод са Наташом, који ми је био тежак, као и свакоме ко пролази кроз тако нешто. Мислим да несрећа није много утицала на наш развод, већ је то било при крају због многих других ствари. Свашта се ту писало и полемисало, то ми је било најтеже, јер сам нон-стоп био по новинама. И нормалан би полудео, а не ја — каже Данило, коме је садашња супруга Маја Огњеновић потпуно променила живот:

— Маја ми је помогла јако пуно. Она је на почетку, три године истраживала све о мојој руци, баш се посветила. Уз њу сам кренуо да схватам озбиљније живот, утицала је на моје коначно отрежњење, коначно схватање да у животу има битнијих ствари, а не да све буде само зезанција и кафана. Улила ми је једну сигурност и успео сам сву патњу и сву паучину да скинем са себе. Такође ме је приближила и вери, богу и сад често идемо у цркву. Помогла ми је да се пронађем у томе и осећам се мирније. Љубав побеђује све на свету, кад волиш некога и кад имаш некога ко тебе воли, то је најлепша ствар на свету — не може да сакрије своју срећу Данило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.