Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

ЋЕРКА МАРИЈА ОБЈАВИЛА ЏЕЈОВУ СЛИКУ ИЗ ДЕТИЊСТВА: Он пионир -пева, а иза застава са петокраком (ФОТО)

Прошло је скоро месец дана од смрти легендарног певача.

1609768354_1.jpg
Oglas

Познати певач народне музике Џеј Рамадановски, преминуо је 6. децембра у свом стану на Дорћолу. Његова смрт погодила је како све обожаватеље његове музике, тако и његове пријатеље, породицу, комшије и све који су га познавали.

Прочитајте још: У краљевском стилу: Освануо мурал посвећен Џеју (ФОТО)

Певач је на вечни починак испраћен са великим поштовањем. И пре његове сахране, велики број је исказао поштовање доносећи цвеће испред његове зграде; на Дорћолу су данима одзвањале речи његових песама, држани су мини-концерти на улицама у његову част, а на ОВОМ линку погледајте како је то изгледао "улични" концерт у Џејову част.

Прочитајте још: "Да је било Инстаграма , колико би се само Џејмс Браун искомплексирао" ... Адил никако не може да се прежали Џејову смрт (ФОТО)

Многе познате личности су се преко друштвених мрежа, тужним објавама, опростили од колеге. Свакако, једна од запамћеније објаве биће Адилова, његовог зета, а ОВДЕ можете видети његову поруку упућену тасту.

Тих дана о Џеју смо могли да сазнамо много тога. Оно што га је увек болело јесте његово тешко детињство без мајке, а о томе је причао у једној емисији, а о томе више можете прочитати ОВДЕ.

Прочитајте још: "ДАНАС ЈЕ ОПЕТ НЕДЕЉА..." Џејова ћерка Марија поделила успомене са татом - ТУГА (ФОТО)

И поред тога што је био муслиманске вероисповести, Џеј је један празник посебно поштовао и са иконом те светице почива. Више о том празник можете прочитати ОВДЕ.

Прочитајте још: "Певао ми је на телефон десет дана пред смрт" ... Певачица открила детаље последњег разговора са Џејом

Једну занимљиву чињеницу из Џејовог живота испричао је његов пријатељ Руле, и она се тиче како је певач заправо добио име, а о тој занимљивој анегдоти можете прочитати ОВДЕ.

Певач је сахрањен у Алеји заслужних грађана, а дан његове сахране, 11. децембар, свакако ће бити упамћен, како по великом броју људи, тако и по потресној атмосфери која је владала. Тог дана, у току сахране, 50 виолина зајецало је његову "Недељу", а ОВДЕ можете видети како је све то изгледало и какав говор је одржан у његову част.

Прочитајте још: "ЗАТО ЈЕ ЗАСЛУЖИО": На питање о Џеју, Карлеуша дала СНАЖАН ОДГОВОР - Марија Рамадановски се одмах ЗАХВАЛИЛА (ФОТО)

Да ће Џеј заувек живети у срцима, показује и потез Дорћолаца, који су у његову част осликали мурал, управо на зиду локала у коме је волео да проводи своје слободно време, а како мурал изгледа погледајте ОВДЕ.

Прошло је скоро месец дана од певачеве смрти, а туга за њим не јењава, поготово код његове млађе ћерке Марије, која често објави неку успомену везану за оца. Овај пут она је објавила Џејеву слику из ране младости.

Фото: Принтскрин / инстаграм / марија_рамадановски

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas