Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Рикверц

И то се десило: Појефтињују аутомобили?

Нови "ауди е-трон" модел 2021. јефтинији за 9.000 долара од претходника

1596783130_audi-e-tron.jpg
Фото:"Ауди"
Oglas

Да су нови аутомобили све скупљи и скупљи није никаква вест, али јесте да је неки модел, са истим, или чак бољим пакетом опреме, истим мотором, појефтинио!

Управо то је случај, пише "Мотор ауторити" са "Аудијевим" електричним аутомобилом "ауди е-трон". Немачка компанија је модел за 2019. годину усавршила ("прескочили" су моделску 2020.) и спремила модел за 2021.

Прочитајте још: Слажете ли се? Одлучено која је боја аутомобила најомиљенија

Повећан је домет са једним пуњењем батерије за око 20 километара, бетерија има већи капацитет за три киловат-часа и побољшана је тракција. Наравно, није се штедело ни на чему, па је обиље луксуза и даље једно од главних адута овог аутомобила.

Фото:"Ауди"

Па ипак, пише "Мотор ауторити",  цена је са 75.995 долара "склизнула" на 66.995 долара што је "уштеда" од 9.000 долара! Појефтинила је и верзија "ауди е-трон спортбек" која ће следеће године коштати 70.195 евра што је за више од осам хиљада долара мање.

Прочитајте још: Возачи опрез! Ако имате алергију ризикујете као да сте попили чашицу-две!

И даље ће мотори имати 496 "коњских снага". Чак су побољшане неке карактеристике. Усавршена су и ЛЕД светла, али ни то није утицало на повећање цена, на шта смо иначе навикнути када је ауто-индустрија у питању.

Надамо се да ће и остали произвођачи следити пут немачког аутомобилског гиганта.

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas