· · Коментари: 0
ОНЛАЈН КУПОВИНА

И у панталонама се можете УДАВИТИ када куповина на ИНТЕРНЕТУ крене по злу (ФОТО)

Тинејџерка из Велике Британије наручила панталоне до пода, добила панталоне до браде!

1614895034_pantalone-twitter.png
Фото: TwitterScreenshot/BethmaccaNew

Тинејџерка из Велике Британије постала је светски популарна након што је објавила хит слику интернет поруџбине, тачније панталоне које би је прогутале, да их је обукла. Иако је у опису панталона било наведено да имају високи струк, овај високо струк дошао јој је, ни мање ни више него до - браде.

Прочитајте још: ПЕПИТО ће се носити и овог пролећа, али заборавите и црну и белу! Ево у овим бојама ћемо га носити (ФОТО)

ствар буде још интересантнија, панталоне су купљене на провереном сајту једног популарног британског бренда, са којег је ова тинејџерка већ куповала. Ипак, није очекивала да се у панталонама дубоког стука може скоро удавити.

Ипак, осим фотографије и панталона до браде, планетарно је постао популаран и њен коментар на фотографију са овим панталонама.

Прочитајте још: Представљамо вам његово величанство, ТУРБАН! Идеални ако сте у журби, а можете их направити и сами (ВИДЕО/ФОТО)

- Када Pretty Little Thing помисли да имам ноге попут Кендал Џенер - написала је ова тинејџерка. 


Фото: PrettyLittleThingScreenshot

Прочитајте још: Прославила ју је Кери Бредшо, а након две деценије ова ТОРБА поново осваја свет (ФОТО)

Ипак, на сајту панталоне нису ни налик онима које је млада Британка добила на своју адрецу, барем не толико дубоког струка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.