Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРЕЧЕЊЕ

Идеје за УПЕЧАТЉИВ простор: Требаће вам само три литра фарбе за зидове! (ФОТО)

Направите упечатљив детаљ у вашем дому, уз мало фарбе.

1626097240_kitchen-2565105_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Када желите да направите велику промену у вашем дому, користећи мали буџет, постоји само једно решење: снага боје. Чак и мало боје (довољно је 3 Л) може бити довољно за драматичан преокрет, посебно када се нанесе четком на стратешком месту.

Прочитајте још: Правилан избор ПЛОЧИЦА прави велику разлику у вашем дому: Ево како да се определите између најпопуларнијих материјала (ФОТО)

Од осликаних „зидних облога“ у дневној соби до висококонтрастних боја у спаваћој соби, поделићемо са вама идеје које ће вам требати за следећи пројекат фарбања.

1. Фарбање зида на дну

У трпезарији (или дневној соби/киухињи), бојом створите илузију "зидне облоге". Обојите горњи део зида светло плавом бојом, а доњи оставите беле боје. На тај начин ћете раздрмати цео простор и створити интересантан дизајн.

Желите да искористите само 3 Л боје ? Размислите о фарбању само доњег дела зида како бисте имали мање површине за покривање. Уложите у неку добру сликарску траку да бисте створили оштру линију.

2. Контраст

Уместо да бојите зидове, размислите о линијама драматичних боја. Повуците праве, црне линије и истакните боју зида. Квалитетна сликарска трака и добра четка су кључни за добро обављен посао. За суприлније резултате, можете користити тамно плаву боју за линије.

Прочитајте још: Пет ФЕНГ СХУИ правила за привлачење новца које можда нисте знали!

3. Зид изненађења

За крај, уместо да трошите фарбу на све зидове, окречите само један и направите ефектан моменат у просторији. Оставите све зидове беле, а један, потпуно споредан, окречите у јарку боју.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas