Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Илда Шаулић поделила емотиван тренутак: Увек пустим сузу кад одем у Крчедин

Ћерка Шабана Шаулића поделила емотивне тренутке

1605294633_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Илда Шаулић, са болом говори о губитку оца, а каже да када посети места где је он волео да иде, прораде емоције које не може да контролише.

Прочитајте још: Мајка Тање Савић изнела шокантне детаље о зету: Није се излечио

Тешка саобраћајна несрећа у којој је Шабан Шаулић изгубио живот и слике са места несреће остале су урезане његовој породици. Али скупили су, како каже Илда Шаулић, снаге да наставе даље. Шабан је обожавао Крчедин, који је, како напомиње певачица, била његова оаза мира. Зато, сада када год има времена, воли да обиђе место где имају породичну кућу.

- Увек пустим сузу. Тамо је и даље његова енергија која је присутна када год уђем у Крчедин и у кућу. Зато што је он много времена проводио тамо. Што више идемо тамо, схватамо зашто је волео тај мир, воду и енергију коју река доноси. То је просто била његова оаза - каже Илда Шаулић и додаје да су ћерка Ема и сестричина Уна наследиле дар од деде за пецање:

- Ема и Уна су имале недавно први сусрет са пецањем. Мој супруг им је показивао како то треба да раде и било је врло занимљиво и интересантно. Боже здравља када мало порасту, и оне ће ићи у Крчедин да пецају. Ова шармантна певачица признаје да не прође дан да не погледа у небо у њену звезду водиљу, тату Шабана.

Прочитајте још: Бане Видаковић открио шта мисли о колеги Ненаду Јездићу

- Не прође дан а да га не споменем у неком контексту и сигурно је тако. Живим у овом тренутку. Треба да се бавим музиком, да снимам и то је најбоља спона са мојим оцем - истиче она, за коју је покојни певач говорио да је његова мезимица. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas