Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОГАТСТВО

Има 27 година и БОГАТАШИ му плаћају да им за 2.000 долара објави СЛИКЕ јахте, кола и ЛУКСУЗА

Он се обогатио на таштини богатих, јер је направио профил "Богата деца интернета" и сви му плаћају да би доказали да су богати!

1598440120_RKI.PNG
Rich Kids Of The Internet
Oglas

Студент економије Џејмс Ајсон се обогатио од богатих! Зарадио је отварајући профил "'Rich Kids of Instagram" има 400.000 пратилаца и сада наплаћује богаташима 2.000 долара да би им објавио слику!

Прочитајте још: Била је једна од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА СВЕТА, имала је ВЕЛИКЕ УЛОГЕ, а данас продаје ЖИВОТНО ОСИГУРАЊЕ

Прва фотографија коју је објавио 2012. године била је Закарија, сина милијардера Мајкла Дела, и одмах је постала вирална. Тако је дошао на идеју да направи чувени налог RKOI.

На сликама се богаташи поливају шампањцем, јуре јахтама и аутомобилима...

Тада је имао 27 година и на страници је, једноставно, преузимао фотографије бесно богате деце. Сви су са задовољством гледали богаташе како се поливају шампањцем на јахтама, носе сатове вредне 50.000 евра, возе "бугати" аутомобиле у Швајцарској...

Пошто је страница брзо постала популарна проширио је посао и отворио нове: Богата деца Дубаија, Богата руска деца, Богата деца Турске, Богата деца Африке...

Богаташи плаћају 2.000 долара да их објави!

Убрзо су богаташи почели да се утркују чије ће фотографије преузети на страници, па је Џејсон почео да наплаћује објаву. Сада, када видите нечију слику на овом профилу знајте да је платио најмање 2.000 долара да бисте је ви видели.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That first flight hits differently ✈️ 👋 ☀️ 📸 @love__rose92

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

Џејсонов бизнис није пропао ни током епидемије, јер су богаташи дали све од себе да покажу да нису престали са шопингом и да нису живели бахато. Један од најчешћих постова је лет приватним авионом после изолације је другачији који објављују под насловом: That first flight hits differently!

Прочитајте још: Ови ОБИЧНИ ЉУДИ изгледају ИДЕНТИЧНО као ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ! Погледајте их! (ФОТО)

Прочитајте још: Бројке откривају: Ово је НАЈПЛАЋЕНИЈИ ГЛУМАЦ данашњице

Сам Џејсон на свом налогу никада не објављује неукусне фотографије. Има више од 20.000 пратилаца и, углавном, објављује фотографије из природе, са другарима, али и са аутомобилима.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas