· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Има 51 годину и тело као девојка од 25: На глумци је све природно, није имала ниједну операцију, нити користи фотошоп! (ВИДЕО)

Хедер Грахам је поделила нови видео на којем по доку шета у бикинију.

1617863514_heder.PNG
Фото: Instagram/ screenshot imheathergraham

Хедер Грахам има 51. годину, а тело као да је упола млађа. То је доказала новим видеом у којем ова прелепа глумица шета доком обучена само у црни бикини.

Прочитајте још: Џенифер Анистон објавила фотографију са глумцем из "Пријатеља" и открила шта је чуди код њега (ФОТО)

Видео је снимљен 7. априла и уједно показује колико је сигурна у себе и има смисао за хумор. На крају снимка Хедер ставља руке у косу попут манекенки и инфлуенсерки.

Мамурлук у ...
Хедер је најпозантија као девојка Остин Пауерса и серијала "Мамурлук у...". Глумила је у више од 70 филмова.

Хедер је означила две другарице и додала #ladypower хаштаг.Хедер је слику потписала:

Хвала другарица због којих се осећам моћно!

- Захвална сам мојим другарицама које су учиниле да се осећам сигурно у себе - пише у опису слике.

Чим је објавила легендарни видео фанови су одмах почели да коментаришу: "Успела си", "Лепа као увек", "Ти си као добро вино", "Изгедаш очаравајуће"...

Прочитајте још: Лидија Вукићевић новом фотографијом ЗАПАЛИЛА Инстаграм: Погледајте струк ове жене! (ФОТО)

Видео не би био толико занимљив у поплави голишавих слика, да није очигледно да Хедер није имала никакву корекцију тела. Хедер има природне груди и тело затегнуто захваљујући томе што је водила рачуна о начину живота, а не зато што је била код најбољих пластичних хирурга.

Хедер је последњи пут "запалила" мреже у септембру када је објавила њене "Boogie Nights" на TikTok мрежи. Том приликом је обула винтиџ ролере и шарени минић и снимила видео док игра уз песму  “Best of My Love” групе "Emotions". Њена плава коса лепша на ваздуху док улицом јури на ролерима.

@imheathergraham

I’m inspired by the cool Rollergirls & their good vibes so I put on my skates. Remembering being the OGRollergirl in Boogie Nights. Duet me! ##goskate

♬ Best Of My Love - The Emotions

Прочитајте још: Жена Орланда Блума и популарна певачица Кети Пери духовито о мајчинству. "Немам времена ни за депилацију ногу"

Хедер је пре тога у јуну одушевила пратиоце обучена само у црвени купаћи костим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.