Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Имала јак разлог да отпутује: ЦЕЦА на снимању Звезда Гранда, а КАРЛЕУША напустила државу (ФОТО)

Почело је снимање нове сезоне музичког такмичења "Звезде Гранда", али у мало другачијем саставу жирија.

1631021088_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда/AmiG Show
Oglas

Нова сезона музичког такмичења "Звезда Гранда" почиње са емитовањем 18. септембра, а учесници и гледаоци имаће прилике да виде новог члана жирија, Светлану Цецу Ражнатовић, која је дошла на место Јелене Карлеуше.

Продукцијска кућа" Гранд" издала је саопштење у којем се захваљују Јелени Карлеуши на сарадњи, али и у којем објашњава због чега је Цеца дошла на њено место.

Прочитајте још: СВЕТСКИ наступ и БРУТАЛАН стајлинг: Модне комбинације ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ оставиле све без даха (ФОТО)

- Сигурни смо да ће Цецина сјајна музичка каријера, искуство и знање које има бити ветар у леђа новим учесницима у овом такмичарском шоу програму. Њено присуство у жирију ће донети једну нову енергију у којој ће уживати и гледаоци и учесници, а емисија "Звезде Гранда" ће бити гледанија него икад. Досадашњој чланици жирија Јелени Карлеуши смо захвални на дугододишњој сарадњи на овом пројекту и свему што је урадила за учеснике, а Гранд продукција остаје кућа у којој је Јелена увек добродошла - рекли су, између осталог, из "Гранда".

Почиње снимање нове сезоне, у којој ће засигурно бити у центру пажње Цеца, јер је јавност подељена када је у питању њен долазак у жири "Звезда Гранда" - док једни мисле да нико неће моћи да замени Карлеушу, други једва чекају да виде како ће се Цеца снаћи, с обзиром да се њене песме и те како певају током такмичења.

Док је Цеца заузета новим пословним ангажманом, Јелена Карлеуша је одлучила да отпутује, и то не због снимања овог музичког такмичења, већ због тога што је њеним мезимицама рођендан.

Певачица је са својим ћеркама Атином и Ником отишла у Париз, на рођенданско путовање.

 

- Данас нам је диван дан. Моје бебе пуне 12 и 13 година. Мама их води у Париз - написала је Јелена Карлеуша на свом Инстаграм профилу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas