Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЕСНИ РАТ НА МРЕЖАМА

"Имала сам наду да у њему има нечег ЉУДСКОГ, то је распршено!": Рускиња се ОБРУШИЛА на БИКОВИЋА! Придружила јој се и Барбара, а онда се ОГЛАСИО И МИЛОШ (ФОТО)

Рускиња није штедела свог некадашњег изабраника

1627884231_bikovic.JPG
Фото: Инстаграм Принтсцреен/ аринаволосхина
Oglas

Руска плесачица Арина Волошина објавила је на свом званичном Инстаграм профилу подужу поруку која се тиче Милоша Биковића, те интимне везе у којој су, како тврди, били чак годину дана.

Ова млада лепотица каже да је “гајила наду да у њему има нечега људског”, а то је и превише благо у односу на остале тврдње које је изнала о српском глумцу.

– Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези са Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуц́е када човек помене Бога на сваком кораку). Имала сам последњу наду да у њему има нечег људског. Али, 31. јула све је потпуно распршено. Човек се понашао веома грубо – написала је Арина.

– У почетку, када се појавила информација да смо заједно, одмах сам предложила да кажем да немам ништа с њим – наставила је и додала да јој је Биковић тада рекао да се неће више скривати, ако су медији већ схватили да су заједно.

– Ипак, када се све сазнало, променио се према мени, удаљио се, охладио, а ја сам слушала све што ми говори – тврди ова девојка.

– Када се то догодило, његова реакција, понашање и однос према мени су посебна прича. Само немој да реагујеш. ме одговарај и не бриши. Урадила сам управо то. Слушала сам све што ми је рекао. Данас му нисам девојка, па ми је лакше да говорим о ситуацији тако да више нема нагађања и питања – објаснила је Арина.

– Примати негативне поруке од странаца, да ц́е ме убити, да умрем, читати свакакве увреде – уморна сам. Егоцентризам ове особе прешао је све границе. А оне вредности о којима прича, не зна за њих, а види само себе, не поштује време, рад, здравље других људи. Посебно када је у питању блиско окружење. Осец́ај одговорности и осец́ај кривице за њега је најстрашнији, јер га то гуши, у таквим тренуцима морате мислити не на себе, не на своју удобност и не на своје ја. Животне ситуације које су се развиле откриле су унутрашњост особе са свих страна – закључила је Волошина.

Барбара стала у одбрану младе Рускиње

Иза Арининих речи чврсто је стала и друга бивша девојка Милоша Биковића, манекенка Барбара Таталовић, која већ неко време износи суптилно своје не баш тако позитивно искуство у вези са њим.

Биковић се није оглашавао овим поводом, а сада је на Твитеру написао коментар на ову тему, који је привукао велику пажњу.

Фото: ИнстаграмПринтсцреен

 

Остани неометани КРАЉ

Једна корисница Твитера поделила је његову фотографију из коју је написала "Остани неометани краљ", алудирајући на актуелну ситуацију, на шта је Биковић одмах одговорио:

 

"Умирем да чујем шта ће да кажу Аглаја и Кристина из вртића" - написао је кратко Милош, подсетивши јавност на своју дугогодишњу изабраницу Аглају Тарасову, која је после раскида са њим за њега имала само речи хвале.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas