Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХУМАНО

Имао је 5 година када је играо у филму који приказује грозоте рата: Данас овај дечак има 29 година и почетком пандемије се вратио у родно место

Глумац Ђорђо Кантарини играо је у филму "Живот је леп".

1611399793_la-vita-e-bella.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / ЕденЦлипМовие
Oglas

Прича овог филма прати јеврејску породицу која завршава у концентрационом логору и њихов начин да преживе и стварност учине лепшом упркос тешкој ситуацији. Инспирација за овај филм је био Рубино Ромео Салмони, који је био жртва холокауста у Другом светском рату, који је након рата написао књигу по којој је снимљен филм.

Филм "Живот је леп" је освоји 40 признања и 3 Оскара.

Ђорђо Кантарини, глумац који је глумио дечака од пет година у овом филму, заиграо је у још једном филму који је награђен Оскаром - "Гладијатору". Он данас живи у Америци, наставио је да се бави глумом, али се са почетком пандемије вратио у Италију, у град Монтефјаско.

Прочитајте још: Старо име, које има посебно значење: Ђиђи Хадид коначно открила ћеркино име

Инспирисан послом своје мајке, која је медицинска сестра, сада има други посао - ради у ковид центру на процедури праћења контаката доказано позитивних пацијената.

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas