Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОДИГНУТ ГЛАС ЖЕНА

"ИМАШ СВУ МОЈУ ПОДРШКУ... Доста је било ТИШИНЕ!": Јаке речи Ане Николић упућене Милени Радуловић (ФОТО)

Тема о којој је важно говорити. Подршка са свих страна.

1610960454_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Балканска међа / АмиГ Схоw
Oglas

Догађај који је подигао глас свих жена и отворио бројна питања о сексуалном злостављању малолетних лица и уопште о злостављању и насиљу, покренула је глумица Милена Радуловић.

Она је јавно иступила и открила детаље из свог живота о сексуалном злостављању које је доживела још док је била малолетна.

Прочитајте још: "Обрачунати са са личним страховима и траумама је подвиг": Докторка Даница Грујичић пружила подршку Милени Радуловић (ФОТО)

Ово признање младе глумице, као и признање још неколико девојака које су такође откриле шта су преживеле од стране наставника глуме Мирослава Мике Алексића, подигло је целокупну јавност на ноге.

Огромна подршка младим девојкама непрестано навире. Готово сви су осудили овај поступак Мирослава Алексића и упутили речи подршке Милени и осталим девојкама.

Прочитајте још: Ово је инспекторка Весна Гашић Стојковић која је помогла Милени Радуловић (ФОТО)

Бројне јавне личности, колеге глумци и пријатељи су речима подршке стали уз ове девојке, а међу њима је и певачица Ана Николић, која је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију уз опис:

- Не познајем лично ову младу даму... Имаш сву моју подршку... Доста је било тишине! - написала је Ана.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas