· · Коментари: 0
ИНСТАГРАМ

Имате лоше слике и мало ПРАТИЛАЦА? Није ни чудо, сигурно правите ове ГРЕШКЕ

Лето је најлепши период година када се на друштвеним мрежама направе најбоље фоторгафије. Ево неколико савета

1594298340_FashionByAlly.PNG
Фото: FashionByAlly

Лепе фоторгафије су ствар праксе и безброј покушаја док се не пронађе најбољи угао.

Прочитајте још: Заборавите на СЕЛФИ! Нисте у тренду ако не радите ОВО

1. Купаћи костим

Многима је непријатно да се сликају у купаћем костиму, а за то постоји неколико решења. Прво је добра поза, јер у седећем положају се види мање него када се стоји.

2. Не покривајте лице

Фотографије на којима је девојка сакупљених ногу, стално се слика са леђа, крије се иза ствари и сличне слике које се могу видети на друштвеним мрежама, шаљу погрешну поруку. Слика на којој се покрије лице људима шаље поруку да је, вероватно, реч оружној девојци.

3. Користите мараме

Пошто су јефтиније од хаљина стварају утисак различите гардеробе, а слици могу да донесу нове боје. Одличне су на ветру, а када се види мање онда фотографија постиже - више. Фотографија на којој се цветом покрије део тела занимљивија је од оне на којој је све јасно и све се види.

Водите рачуна о светлу! Важна је и позадина!

4. Нађите најбоље светло

Исто место изгледа потпуно другачије у различитим периодима дана. Најбоље слике се праве ујутру и пред сумрак. Тачније, треба тражити "меко" светло. И дању, па и у подне може да се направи лепа фотографија уколико постоји рефлексија воде која ће осветлити лице.

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

5. Позадина је важна

Уколико носите шарену хаљину тражите неутралну позадину. Веома је важно шта се налази иза вас. Увек добро погледајте шта ће се наћи на слици, јер ситнице чине успешне готографије. Гардеробу увек ускладите са позадином и обрнуто.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.