Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊА

Имате проблем са СНОВИМА? Ево шта људи најчешће сањају

Некада смо срећни због необичних снова, а некада знају да унесу страх у кости...

1610986838_Depositphotos_150248236_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Шта је последњи сан желео да нам стави до знања? Да ли имамо разлог за страх и опрезност, или је то начин да се решимо страхова из реалног живота?

Прочитајте још: Четири једноставна објашњења зашто жене НЕ РАЗУМЕЈУ мушкарце

Упркос бројним тумачењима, свака индивидуа има својствено тумачење снова, али и у том случају никада нисмо сигурни шта снови желе да нам поруче.

Најчешћи снови
На првом месту су ноћне море о отмицама, убиствима и осталим облицима физичке агресије, док су на другом месту свађе, невере и понижавања. Након тога следе снови о страху од несупеха и они који изазивају беспомоћност, снови о смрти и разним болестима. Топ 5 тема затварају снови о разним чудовиштима типа вампира и духова или о ванземаљцима.

Прочитајте још: Психолог Марина саветује: Шта урадити када он каже да му "ТРЕБА ПРОСТОРА"?

Када је реч о најчешћим темама снова, постоји велика разлика између мушкараца и жена. Мушкарци чешће сањају једне ствари, док је женама на памети нешто сасвим друго. Различито размишљање и приоритети у животу довели су до тога да су жене у сновима најчешће оптерећене везама, лажима, неверама и свађама, док мушкарци највише ноћних мора имају о природним катастрофама, поплавама и пожарима. 

Прочитајте још: Први пут - АЈДЕ, други пут - нема смисла, али ТРЕЋИ ПУТ - аман човече! Зашто је ТРЕЋА прељуба КОБНА?

Мушкарци двоструко чешће сањају од разним непогодама од жена, а уз то их муче и заразе, док жене брину раскиди пријатељстава и веза или неки други емоционални проблеми. То све може имати врло озбиљне последице по здравље јер стрес који изазивају такви снови може довести до страха од спавања и несанице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas