Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАДИЦИОНАЛНА МЕДИЦИНА

Имате проблеме са ПРОБАВОМ? Решиће га древени ЛЕК ИЗ ИНДИЈЕ који имате у кући!

Лекари и научници такође су потврдили су да једнаки гутљаји топле слане воде помажу телу да се оно регенерише.

1604008792_so.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

У Индији је од давнина позната пракса испијања посољене топле воде свакога јутра, док је запад ту идеју одбацио под претпоставком да је со штетна за човеково тело. Тачније, када се топла вода зачини хималајском или цветом од соли, њен добар утицај је гарантован.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Напитак се припрема тако што се у чашу млаке воде сипа једна кашичица соли и након исцрпног мешања, пије у једнаким гутљајима. Уколико је овај укус тешко прихватљив, со можете сипати у разне капсуле за лекове и попити је уз чашу топлије воде. за припрему напитка препоручује се хималајска или цвет соли. 

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Топла слана вода регулише микрофлору у цревима. 

Проблеми са пробавом

Чаша посољене воде покреће ензиме који убрзавају пробавни тракт. Уколико се чаша топле слане воде попије свакога јутра, врло брзо се могу приметити позитивне промене и изрегулисана пробава.

Прочитајте још: Свештенство РУСКОГ МАНАСТИРА открива народни лек за ПРЕВЕНЦИЈУ РАКА

Наиме, топла слана вода регулише микрофлору у цревима. Оно што је један од основних разлога стварања гасова у дигестивном тракту јесу гљивице. У нашем организму се природно налази гљивица - кандида.

Прочитајте још: Свештенство РУСКОГ МАНАСТИРА открива народни лек за ПРЕВЕНЦИЈУ РАКА

Такође, још један од већих дигестивних проблема је горушица која у основи представља враћање киселине из желуца до једњака. Она ствара изузетно непријатан осећај пецкања и бола у желуцу. Чак и ово стање семожете регулисати коришћењем топле воде са хималајском или цветом од соли.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas