Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДЕ

ИНДИЈАНИ Џонсу је рекао "Ти ОВО називаш археологијом?", а девојке је саветовао КАКО се пије ШАМПАЊАЦ

Шон Конери је глумио у многим филмовима који су постали светска класика, a реченице су ушле у свакодневни говор,

1604154961_this.PNG
Фото: Youtube/ screenshot this is super cut
Oglas

Имао је срећу да глуми неке од најбољих улога у свету филма и изговари многе реченице које данас многи понављају. Прва од њих је свакако: "Моје име је Бон, Џемс Бонд". Ову реченицу су, после њега, изговорили наредни глумци још 24 пута.

Прочитајте још: Преминуо Шон Конери: Први тумач лика Џејмса Бонда

Међутим, подједнако је легендарна и реченица коју је изговорио у филму "Индијана Џонс и последњи крсташки поход", када је рекао:

Име руже Youtube/ screenshot WatchMojo.com

- Чекај, ти ово називаш археологијом?

Хоћеш да средиш Капонеа? Ево како ћеш!

Светску славу је достигао и његов филм "Први витез" у којем је глумио са Ричардом Гиром. У овом филму је рекао:

- Узећу добро са лошим, јер не могу да волим човека на парче!

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Дао је и одличан савет Кевину Костнеру како треба решавати организован криминал. У филму "Несаломиви" је објаснио:

Разлика са мајмуном
У филму "У име руже" је објаснио по чему се људи разликују од мајмуна: Мајмуни се не смеју, смех је својствен само људима!

- Хоћеш да средиш Капонеа? Ево како ћеш га средити. Кад он извуче нож, ти извуци пиштољ. Кад он пошаље једног твог човека у болницу, ти пошаљи његовог у мртвачницу. То је Чикаго начин. И то је начин на који ћеш средити Капонеа!

Будало, умиру само људи!

Конери је дао посебан печат легендарном филму "Хајлендер", а том приликом је рекао:

- Не можеш да умреш будало! Умиру само људи!

Ипак, највећа животна мудрост како свет функционише испливала је у Бондовом филму "Голдфингер".

Прочитајте још: Овај викенд започните као КЕЈТ МИДЛТОН! Будите НЕГОВАНЕ као са двора за неколико стотина динара

- Драга девојко, неке ствари се једноставно не раде. Тако се "дом перињон" из 1953. године никада не пије топао, јер то ти је исто као да слушаш "Битлсе" без штитника за уши!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas