Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУПЕРСТАР ТВ

Ирис ТВ препоручује – ексклузивни садржаји за свачији укус

ирис ТВ платформе у потпуности мења доживљај гледања телевизије, нудећи корисницима персонализовано искуство.

1613643495_iris_najava_feburar.jpg
Фото: Промо
Oglas

За све кориснике мултимедијалне ирис ТВ платформе, мтс је за наредни период припремио ексклузивне садржаје који ће задовољити укусе и најпробирљивијих телевизијских гледалаца. Уживање у најквалитетнијем спортском, серијском и филмском програму биће потпуно уз унапређене функционалности ирис ТВ платформе која у потпуности мења доживљај гледања телевизије, нудећи корисницима персонализовано искуство.

Тако ће љубитељи серијског програма на Суперстар ТВ каналу моћи да, без реклама и прекида, уживају уз најквалитетнија остварења домаће продукције попут хит серије „Тајне винове лозе“. Суперстар ТВ је за наредни период припремио и низ дугоочекиваних премијера, попут серија „Певачица“, „Азбука нашег живота“ и „Убице мог оца 5“.

Већ проверено добар избор филмова и серија доноси и ХБО, који гледаоцима нуди и могућност гледања на захтев, као и ФОX канали који су већ годинама с разлогом на листи најгледанијих у нашој земљи. 

Фото: Промо

Заљубљеницима у спорт, ирис ТВ препоручује Арена спорт канале и директне преносе утакмица УЕФА Лиге шампиона и Лиге Европе, са нагласком на два меча Црвене звезде и Милана који су на програму 18. и 25. фебруара. За кошаркашку публику ту су неизоставни преноси утакмица регионалне АБА лиге, НБА лиге, као и посебан НБА канал на коме, поред утакмица, могу да прате емисије и серије о кошаркашима, као и приче о ривалствима на паркету која привлаче пажњу јавности.

Љубитеље документараца у чудесни свет животиња води канал ББЦ Еартх, у понуди Основног пакета ирис ТВ, који доноси документарни серијал „Савршена планета“ - инспиративну причу о моћи адаптације животињског света на сталне промене на планети Земљи и значају очувања животне средине ради опстанка животињских врста. 

Како у мору квалитетног програма који нуди ирис ТВ  корисници никада не би пропустили садржај који их интересује, на располагању су им иновативне функције платформе засноване на вештачкој интелигенцији, међу којима се истиче паметна препорука програма на основу ранијих избора корисника и функција Слика у слици, уз помоћ које корисници могу истовремено гледати два садржаја. На све то, унапређена функција Гледај уназад по први пут на нашем тржишту нуди могућност враћања телевизијског садржаја до 30 дана уназад

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas