Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Марс је данас ушао у Близанце: Искористите овај аспект, тражите повишицу или заведите неког!

Марс ће 4. марта ући у Близанце. Свима је добро знано да Марс није "обична" планета...

1614685044_zodiac-sign-4374407_1280.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Марс је планета акције и када се нађе у Близанцима онда ћемо рећи да су то мисли, речи, комуникација. Има велику моћ убеђивања па вас може убедити да млеко није није бело већ је црно. То је одличан говорник коме мозак ради "200 на сат".

Прочитајте још: Нумеролошка прогноза за март: Од великих одлука до живота као БАЈКА

Ове године Марс улази у Близанце 4. марта. Даће нове контакте, сарадње, нове пословне везе, флерт и помало општи хаос, јер њега не држи место! Такође ово је период брзог протока новца.

Са овом енергијом Марса увек бирамо краћи пут, пречице и када се нађемо у не баш елегантној ситуацији тада ступају на снагу његова сналажљивост и бриљантни ум. Он је у стању да убеди саговорника у све оно што он замисли и тако увек успе да придобије туђе мишљење. Чим добије оно што жели окреће се према новој идеји.

Прилагодите се ситуацији и не прецењујте се

У периоду његове владавине успех сваког од нас понаособ зависи од наше прилагодљивости новонастале ситуације. Планови ће се остварити само ако будемо тимски играчи. Животни мото овог Марса је да је живот игра (овај Марс је у души велико дете). Проблем може да настане ако су нам циљеви мегаломански и ако преценимо себе. У првој половини месеца овај Марс у Близанцима ће бити у кавдрату са Венером у Рибама.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

У наредном периоду биће у лепом аспекту са Сатурном и Јупитером. Када је у овом аспеку тада наше идеје имају подршку Јупитера и временску трајност од стране Сатурна.

Највише ће се овај Марс одразити на Близанце који ће у наредном периоду бити свој на своме. Мисао, енергија, планови све им иде од руке. Сада ће њихова сналажљивост доћи до изражаја. Велика срећа прати овај знак кроз посао и љубав.

Близанци и Рибе су сада свој на своме.

Рибе ће такође имати подршку овог Марса. Његова лепршава енергија ће пробудити Рибе. Даће им снаге и воље да остваре своје планове у љубави.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Ваге ће се лепо снаћи у пољу комуникације, нових уговора на пословном плану. Лагани проток новца ће Вагама дати могућност да удвоструче новац. Можда би могли да одиграју понеку игру на срећу, рецимо, Лото.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas