Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕЉУБА

Исповест ЉУБАВНИЦЕ ИЗ БЕОГРАДА: Не осуђујте ме! Све ми је било јасно тек кад смо изнајмили СТАН, јер сам сазнала ОВО

Прича жене која је била љубавница

suze2-deposit.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Углавном о прељубама слушамо од оних који су преварени и изиграни, а ретко када имамо прилику да чујемо ону "лошију" страну - оне који су заправо преварили или пристали да уђу у однос са заузетим... Овог пута слушамо баш ту страну приче - жене која је била љубавница.

Прочитајте још: Млада дала куму ПРСТЕН пре венчања, а кума ју је упозорила да га ОДМАХ ОПЕРЕ

Реч је о 30-годишњој Београђанки која је искрено описала свој однос, а из разумљивих разлога желела је да њена исповест буде анонимна.

- Сада ми је јасно зашто жене пристају да буду љубавнице. Иако сам их одувек осуђивала сада сам била једна од њих.

 Овако почиње изјава ове тридесетогодишњакиње жене која је типичну везу са мушкарцем заменила епитетом "друга жена".

Фото: Депозит

Нико не планира живот по овом сценарију, али...

- Ниједна жена као девојчица не машта да ће када порасте да буде љубавница која неће доживети венчање са човеком којег воли. Ко не верује да се у овакав однос улази случајно и без задњих намера желим да никада не доживи ово искуство и не схвати да сам била у праву. Никада нисам желела да будем „друга”, само сам слепо веровала, док он је вешто лагао - смело је започела своју причу Р.Н. из Београда.

Наша веза је отварала врата раја

- У почетку је све личило на идиличну бајку. Он је био моја подршка, ослонац и заштитник, а ја његова „сродна душа”, како ме је често називао. Умели смо сатима да се гледамо као најзаљубљенији пар на свету и тинејџери су нам завидели. Слобода ума, срца и духа. Живела сам у ишчекивању трена када ће потписати папире за развод, а по његовим речима било је само питање дана, међутим... Ја сам била његова, а он ничији - наставила је.

Срце разум не слуша

- Ја сам била креатор и немоћни учесник. Знала сам у шта се упуштам. Путовали смо, излазили, шетали, спавали и будили се заједно. Радили све што раде двоје људи који су у вези. Без задршке. Уживали смо, а када сам пожелела да изађем из тога, схватила сам да не могу. Није лако рећи срцу "НЕ" - наставила је.

Прочитајте још: НАЈГЛУПЉЕ ИМЕ ИКАДА: Мајка мислила да је шала кад је чула како отац жели да назове дете

Лаж почиње да личи на истину, а нада умире последња...

- То је љубавни однос у којем је све прећутно дозвољено и јасно. Утолико је његова представа жене за мене била невидљива. Говорио је како она није важна и да један папир у општини неће утицати на нас. Када сам га питала за децу, рекао је да су једини и последњи атоми тог брака деца, али да и она трпе и осећају несклад. Лажи су се низале, а ја сам веровала у њих - разочарано се присећа времена проведеног са њим.

Онда је уследило разочарање: Нас две нисмо биле једине

- Изнајмили смо стан. Испрва је то било наше мало љубавно гнездо, а касније се претварило у Дантеових девет кругова пакла. Чекала сам га ноћима, а он је увек имао исте изговоре. Говорио је да га она уцењује децом, а истина је била далеко другачија. Она није ништа слутила, а он је поред мене и ње имао још девојака - разочарано се присећа.

Прочитајте још: Један близанац је јео само ВЕГАНСКУ ХРАНУ, а други МЕСО: После 4 МЕСЕЦА резултати су били НЕВЕРОВАТНИ (ФОТО)

Онда је уследио још један шок, а убрзо и крај

- Срела сам га са супругом на венчању заједничког пријатеља. Изгледали су срећно и држали су се за руке. Док сам ја планирала живот са њим, он је уживао у животу са њом. Објавили су да је она у другом стању и тада је уследио наш крај. Фантазија о томе да је то за мене љубав, за њега је било само ново, неоткривено, другачије и далеко од устаљеног - додала је за крај.

Сада је сама и одлучна да више никада неће бити "друга жена".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas