Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест преварене жене: "Мој муж је имао аферу и то је најбоља ствар која ми се догодила"

Она је после неколико година брака схватила да је њен муж другачији.

1612259080_Depositphotos_243471800_xl-2015.jpg
Oglas

Када је Адаезе Чивоко (40) открила да је супруг Јосеф вара, избацила га је. Али испоставило се да је то била добра ствар. Држећи телефон у руци она је читала поруке од којих јој срце прескакало. Пронашла је доказ - човек кога неизмерно воли је вара. Избацила је из куће човека са којим је живела годинама. Свет јој се срушио.

Прочитајте још: Сви су се бојали ћутљивих БЛИЗНАКИЊА, уништавале су све што дотакну, а крај је био МОНСТРУОЗАН

У лето 2005. затруднела је. У октобру се се венчали где су се заветовали једно другом на вечну љубав. Наш син Џошуа рођен је 5 месеци касније.Имали смо лепих тренутака, времена када смо дуго путовали на селу, сви троје, срец́ни заједно.

Познанство
Упознали су се у септембру 2001 године. - Нисам тражила везу, али он је био другачији. Био је тих и стидљив, прави џентлмен и срећно смо се забављали четири године. Учинио је да се осећам као једина жена на свету - рекла је Адаеза.

Радећи као обезбеђење, Јозеф је увек био ван куће, а чак и када је био код куће, нисмо били блиски.

- Бескористан си - пребацивала би му она кад га никад нема.

- Наш сексуални живот се проредио, ал се није потпуно прекинуо. У јесен 2008. г, када сам други пут остала трудна, осетила сам да је нешто другачије. Свакодневно смо се свађали. Онда би он увече отишао од куће, а ја бих остала сама у свом свету.

Прочитајте још: Била је фатална, радила је за две државе, а ево како је завршила позната шпијунка

Она је приметила да је њен муж другачији већ неко време:

- Приметила сам да је Јозеф нон-стоп на телефону, и знала сам да се нешто догађа. И поред тога што је волео наше двоје деце, он је постајао све повученији и депресивнији, смршао је и био је исцрпљен. Ретко кад смо били интимни.

- Једном приликом сам му тражила да ми да телефон како бих узела број једног рођака. Брзо листијући поруке видела сам једну поруку која ме је заинтригирала. Видела сам да се дописује са неком женом. Размењивали су романтичне поруке, пуне љубави и нежности, договарали су време за следећи сусрет. То је очигледно трајало неко време. Упознали су се на послу. Бесно сам одговорила тој жени: "Уништила си нам породицу", а добила сам одговар да то није њена ствара. Пошто се неко време нисам враћала, Јосеф је пошао да ме пронађе и тада сам му све рекла. Ништа нија порицао. Посвађали смо се и он је након тога напустио кућу.

Прочитајте још: Наташа проводи викенде у кући свог ОТМИЧАРА, чисти је и поспрема и после УНИШТЕНОГ ДЕТИЊСТВА

После његовог одласка Адаеза је била у хаосу. Човек кога је волела преварио ју је и напустио. Имали су трогодишње дете и малу бебу. 

Касније, само су се договарали око деце и њиховог виђања. У пролеће, она је добила позив од саветника коме се Јозеф обратио. Рекао је да је видео многе мушкарце који су варали, али да Јозеф није такав. Она је дубоко у себи знала да је то тачно. Временом је бес утихнуо и она је помислила да то могу да превазиђу. Следећег дана је Јозеф дошао и испричао све. Рекао јој је да ће учинити све како би спасио брак.

Прочитајте још: Родитељи, ОПРЕЗ: Дечак (2) преминуо јер је појео ствар коју сви имамо код куће (ВИДЕО)

- Одлучила сам да му пружим ту шансу, али под једним условом: да не се не враћамо на старо, хтела сам да почнемо од нуле. Први пут смо знали шта желимо. Све смо написали у брачном уговору и потписали се. Тај папир је посао основа нашег заједничког живота. Била сам дубоко повређена, али је успео да поврати моје поверење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas