Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Истраживали су 23 године колико пута недељно срећан пар треба да има СЕКС

Секс једном недељно чува страст у вези, али од вишка глава не боли!

1620738150_Depositphotos_275789236_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Складан партнерски однос не може да се замисли без редовног секса, а да ли знате колико често парови треба да воде љубав да би били срећни и задовољни?

Прочитајте још: Умор, нестабилна тежина, проблеми са здрављем: Шта све указује на то да се мало крећемо?

Одговор на ово питање дали су научници са Универзитета Торонто, чије је истраживање трајало 23 године. У студији је учествовало 25.000 особа, а резулати су показали да је идеално водити љубав једном недељно.

Више секса неможе да нашкоди, али будимо реални...

Наравно, више секса не може да шкоди, али у дугим везама и браковима ниво среће је исти без обзира на то да ли партнери воде љубав једном или више пута седмично. Проблем је ако то чине ређе.

- То је добар подсетник за парове да не буду под притиском да морају да имају секс сваког или сваког другог дана - каже вођа студије Ејми Мјус. 

Прочитајте још: ГРОМ ће вас удари од 27. до 35. године или НИКАДА

Али није добро ни да запустите интимни живот. Секс једном недељно сачуваће ниво интимности и страсти у парнетском односу. То се не односи на парове који су тек започели везу јер они чешће воде љубав.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas