Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

"Лековито је бити Дијана Ерски": Ива Штрљић о улози у популарној серији и о томе зашто модна креаторка увек носи само једну рукавицу (ВИДЕО)

У "Подцаст-у са Наталијом" глумица Ива Штрљић открила је како је на њу утицала улоге модне креаторке Дијане Ерски, али и зашто њен лик увек носи само једну рукавицу.

1616769218_iva-stljic.png
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / ивастрљицоффициал
Oglas

Глумица Ива Штрљић била је гост код Наталије у емисији "Подцаст" где је говорила о запаженој улози Дијане Ерски.

Серија је почела да се приказује 2020. године и од тада је прикупила броје гледаоце и велики публицитет. Ива је открила да је сада на улици сви препознају и да јој се чак обраћају именом лика:

- Деца му се обраћају са Дијана, они трче да се сликају, обожавају Дијану Ерски...Нисам сујетна и знам да су они мене упознали као Дијану Ерски. Оно што је нама обезбедила ова серија је то да смо ми себи обезбедили публику за наредних 50 година - рекла је Ива.

Прочитајте још: "Два уплашена и незаштићена мушкарца никада не треба да шетају сама по гробљу": Јелена Карлуеша жестоко одговорила на оптужбе (ФОТО)

Ива истиче да оно што јој је најзанимљиве је то да најмлађи, деца од 4-5 година, воле серију:

- Њима је то нешто занимљиво у оквиру тог лика - ваљда што има једну рукавицу, шарено је обучена, смеје се стално, брзо прича, има неку незаустављиву енергију и то деца воле. И они када ме сретну, обавезно ми приђу и питају ме да ли би хтела са њима да се сликам.

У разговору са Наталијом, она је открила и о чему је размишљала када је тек добила сценарио у руке:

- На самом кастингу, када сам добила сцену коју треба да одиграм за кастинг - а то је била сцена са прославе када је први пут угледала Ивана, када прича са Адом какав је тај мушкарац којег је угледала - ја када сам погледала то и знала сам: Ја ћу сигурно добити Дијану...Неко други би можда Дијану видео као само једну жену која воли да оговара увек, која воли да каже више него што треба, али пошто сам од оних глумаца који воле да одбране свој лик, Дијана није неко ко воли само да оговара, она је прво један лаф, она и када оговара она је људима симпатична и то зато што начин на који она то ради је веома шарматан...Читајући сценарио схватила сам да је то жена коју ништа посебно не узбуђује, она је пуна самопоуздања, и када има разлога за то и када нема - објашњава глумица.

Прочитајте још: Празнина и бол: Пет година од смрти Маринка Маџгаља

Ива је лику Дијане Ерски подарила свој темперамент

Глумица у разговору каже да је и лековито бити Дијана:

- У ствари је лековито бити Дијана. Ја нисам то што је она, а у ствари је сјајна прилика 5 дана, колико снимамо, бити такав неко: шта год да јој кажете она пукне од смеха, ви је увредите - она се смеје, наставља даље. Она ме је научила колико је мудро не марити за било шта што ти неко каже, и колико је важно веровати у оно што само ти мислиш да је истина - рекла је у разговору Ива.

У разговору је открила зашто Дијана увек носи само једну рукавицу која је свима интересантна:

- Дијана Ерски је модни креатор, она мора да има нешто специфично, нешто што је део њеног стила. Размишљала сам да ли да има неки фасцинатор на глави, неки шешир, али није паметно стално имати нешто на глави јер глумцу мора да се види око, не сме ништа да скреће пажњу. И, дођем на први дан снимања, обуче ме костимографкиња и каже ми: "Могла би уз ову комбинацију да имаш само једну рукавицу", и ја кажем: "Дијана Ерски ће увек имати само једну рукавицу!" И од тад Дијана има само једну рукавицу - објаснила је глумица.

Цео интервју можете погледати кликом ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas