Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТОРИЈА

Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Стаљин је веровао научницима, а поготово Иванову да може да створи ратника мутанта.

Oglas

Хибрид укрштањем човека и шимпанзе, био је један од "озбиљних пројеката" којима су се бавили совјетски научници под патронатом Јосифа Висарионовича Стаљина и за које је млада пролетерска држава издвајала огроман новац.

Прочитајте још: Кућна фабрика здравља: Руска траварка Татјана Гутурова саветује како се бере и суши биље?

Шта је био циљ овог пројекта

Један од најсликовитијих Стаљинових чудака у науци којег Сајмон Ингс описује у књизи "Стаљин и научници: Историја тријумфа и трагедије" био је Иља Иванов, који се још у доба царевине бавио експериментима са вештачком оплодњом животиња уз наклоност царске породице, а после рата свој програм хибридних животиња понудио је бољшевичкој власти.

Мајмунски тестиси на човеку
Поготово пошто је славни руски емигрант Сергеј Вороноф 1920. године у Француској извршио трансплантацију мајмунских тестиса на старијег мушкарца не би ли га тако подмладио. Операција се, додуше, завршила неуспешно.
Иванов је кренуо на Гвинеју да женке шимпанзи оплоди људском спермом!

Стаљин је био заинтересован за генетичке покушаје, јер се надао да би могли да му помогну да стекне нову младост. Циљ експеримената био да се створи совјетска непобедива армија ратника-мутаната!

Прочитајте још: Револуционално откриће руских научника: Хељда је супер-фуд, а осим што успорава старење има и неверватне моћи!

Зато је Иванов 1926. године могао да се, у тајности и обилато финансиран, упути у тадашњу француску колонију Гвинеју, а на путу наврати до Париза и разговара са Воронофим. Циљ експедиције био је да се у Гвинеји женке шимпанзи оплоде људском спермом.

Иванов је покушао и обрнуто да жене оплоди...
Прешао на орангутане
Показало се да ниједан од шимпанза није био полно зрео, па се совјетски "доктор Франкенштајн" одлучио за орангутана, док је чекао нову пошиљку шимпанзи

Није дало резултат

То није дало резултат, па је Иља Иванов одлучио да улоге преокрене, али му француски намесник у Гвинеји није дао сагласност да неколико локалних жена, близу центра за примате Киндиа, искористи да "роде" мале полу-шимпанзе!

Шимпанзе је киднаповао и однео у Абхазију.

Иванов се није дао, покупио је 20 шимпанзи из Гвинеје и запутио се у совјетску републику Абхазију, где је нашао пет добровољки за експеримент. Да ли су заиста пристале добровољно или не, али покушај је пропао.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Орангутан звани Тарзан изненада је угинуо због излива крви у мозак, а Иванов је, у току Стаљинових "чистки" прогнан у Казхастан 1930. године. Пуштен је после годину дана, али је убрзо умро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas