Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПСИХОЛОГИЈА

Из крајности у крајност! Ево какве су заправо ЖЕНЕ које су већ дуже БЕЗ ПАРТНЕРА

Психолози разликују три истинска типа личности жена које су дуго усамљене и без емотивног партнера

1595666427_zena-tuga.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Најтежи проблем данашњице - пронаћи идеалног партнера. Ово посебно представља проблем када прославите 30. рођендан, а господин прави се и даље није појавио "ниоткуда".

Кад су жене у питању, психолози тврде да постоје три врсте личности које готово по правилу задеси баш таква судбина.

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Негативни тип 

Ове жене су екстреми којима је чаша увек полупразна, шире негативу енергију у на све гледају са негативне стране. Оне не могу наћи трачак светлости ни у најсунчанијем јутру.

Не постоји идеалан, али није исправно ни у сваком мушкарцу тражити само негативне стране

Прочитајте још: Имате лоше слике и мало ПРАТИЛАЦА? Није ни чудо, сигурно правите ове ГРЕШКЕ

Због таквог става и опсесивног проналажења мана код сваке особе коју упознају, шансе за животну самоћу су огромне. Заправо, чак и кад пронађу особу најближу свом идеалу, оне ће се концентрисати само на лоше стране партнера, што ће сваку везу врло брзо окончати.

Прочитајте још: Како да за 10 МИНУТА постигнете ХАРМОНИЈУ (ВИДЕО)


Фото: Depositphotos

Претерано позитивни тип

Ове жене ће и у најцрњим ситуацијама пронаћи нешто добро. Ипак, и такав поглед на свет није добар и подобан за њих.

Овакав поглед на свет онемогућава реално сагледавање ситуације и могућност да примете на време оне стварне проблеме.Тако, када и пронађу особу која ће прихватити њихов неутемељени оптимизам, тај мушкарац ће искористити њен позитиван став за своје потребе и напустити је кад му више не буде потребна.

Прочитајте још: Смеше нам се са тезги на ПИЈАЦАМА! Стигле су бобице ПРОТИВ СТАРЕЊА

Судбински тип

Ове девојке верују у судбину до те мере да све око себе објашњавају на тај начин. Свуда виде одређене знакове да је нешто резултат "божје руке" или неког сличног утицаја, па тако очекују да на исти начин дођу и до животног партнера.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas