Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

Изаберите један круг и сазнајте вашу судбину! (ФОТО)

Требало би да одаберете онај који вас највише привуче за 30-ак секунди посматрања

1608585324_astro.jpg
Фото: Принтсцреен Хигхерперспецтивес.цом
Oglas

Круг који бирате предвиђа шта бисте требало да будете у животу Мандала. 

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Око је кружни лик који представља свемир у будистицком и хиндуистицком симболизму, а свако треба да одабере оно око које га на прву привуче како би открио више о самом себи.

На слици која приказује 20 мандала, односно како се у хиндуистицком и будистичком веровању називају, симбола круга или очију – требало би да одаберете онај који вас највише привуче за 30-ак секунди посматрања. Није поента да одаберете онај који вам је најлепши, симетрични или под занимљивим бројем – читање по мандалама ослања се на инстинкт. Мандала је санскртска реч за свети круг, а скоро све древне културе поштовале су моћ круга.

Прочитајте још: Вечерас ће се на небу десити нешто што није 800 ГОДИНА: Велика коњукција Сатурна и Јупитера биће видљива голим оком

Испод слике пронађите тумачење за једну мандалу која вас је привукла:

1. Склад

Ова је мандала под владавином дуга, а представља савршену равнотежу јина и јанга, мужевности и женске енергије. Ова мандала носи симбол лабуда, а оном ко ју је одабрао поручује да му је у животу потребна равнотежа – између посла и приватног живота, сопствених и туђих очекивања, здравља и обавеза. Њена је порука обраћање више пажње на себе и хитно преиспитивање приоритета.

2. Исцјељивање

Ова мандала симбол је духовне енергије жабе, а оном ко је бира представља дубоку потребу за зацјељивањем. То значи како је време за мирење с прошлим догађајима, опраштање ствари које су нас повредиле или сечење односа који више немају смисла, па нисмо ни свесни колико нам штете. Такође, порука мандале је како треба мање пажње обрацати на исход нечега, а више на тренутну ситуацију.

3. Интуиција

Ова мандала симболизује дух сове, која има одлицну оријентацију и способност тражења светла у мраку. Онај ко је бира има потребу заштитити се од других људи, замки и наметнутих мишљења па се у одлукама које стоје пред њим треба ослонити на своју унутарњу мудрост, односно интуицију. Такође, говори да се не треба затворити за нове идеје вец пажљиво гледати, слушати и упијати.

4. Визија

Ова мандала има симболичку енергију белог тигра, а оном ко је бира доноси јасноћу у његовим погледима. Говори како је потребно више фокуса. Према њој, потребно је мало се приземљити и престати сањарити, јер је време за практичне ствари у животу.

 

Фото: Принтсцреен Хигхерперспецтивес.цом

5. Опраштање

Ова је мандала вођена елементом воде, а говори да све што осећамо, волимо и чега се бојимо обликује оно што јесмо. Њен је симбол пас, који ознацава безусловно предавање, дружење и осећај припадања. Ако сте одабрали ову мандалу, тада вам дух говори како требате престати игнорисати односе који вас муче и опростити другима и себи, па се опростити с негативним осећајима како би кренули даље, на боље ствари.

6. Комуникација

Ова мандала носи симбол кита, који на јединствен начин пева и грациозно указује на своју присутност.Он нас подсећа да требамо заронити дубље у своју подсвест и боље комуницирати са самим собом, али и другима. Ако сте одабрали ову мандалу, онда је потребно научити како боље изрећи своје жеље, али и одбијати људе.

7. Машта

Симбол ове мандале је вилин коњиц, који представља спосбност креирања, гледања ствари из другацијег угла с ентузијазмом и еланом. Ако сте одабрали ову мандалу, њена порука је да допустите да ваша креативност изађе на видело. Прво и основно треба смањити негативне мисли и бригу у животу, а ако је могуће променити неке ствари које вас спутавају – на пример посао. Потребно је ићи за стварима које волите, а не допустити да вас страхови воде.

Фото: деспоситос

8. Љубав

Симбол ове мандале је морски коњиц, који представља способност давања, примања и неговања. Оног ко је одабрао мандалу подећа на сву љубав коју је имао у животу, али и на жељу за још. Тај племенити осецај долази једино из позитивног става и отварања другим људима, а изолација није добар пут јер ваш дух тежи за осецајем љубави.

9. Саосећање

Ова се мандала налази у надлежности елемента ваздуха, а њен је симбол слон који представља емпатију, саосећање и схватање. Оног ко бира ову мандалу подсећа како би се требао повезати с другима и више их разумети, јер ће тада и они њега боље схватати. Запитајте се понашате ли се саосећајно према другима или им пак оштро и критицки судите и колико то негативности привлачи у ваш живот.

10. Снага

Симбол ове мандале је орао који представља снагу, као штит од несрећа и туга које живот носи. Ако сте одабрали ову мандалу, тада ваш дух изражава потребу да се оснажите, изградите своје темеље како бисте одлучније корачали кроз живот. То се постиже кроз јачање вере у себе, али и прихватање могућих лоших исхода као делова живота.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

11. Инспирација

Симбол ове мандале је паун, који представља лепоту, осећај поноса и јединствене перспективе. Онај ко бира ову мандалу то чини јер га треба подсетити да се не треба бојати давати најбоље од себе, истицати се и захтевати пажњу. Верујте у себе и будите поносни, а нека вас свако ново постигнуће инспирише да желите и знате да можете више.

12. Заштита
Симбол ове мандале је медвед, који представља сигурност, снагу и заштиту. Онај ко бира ову мандалу има потребу за заштитом, која најчешце зависи од других људи. У тренуцима страха треба бити довољно јак и обратити се за помоћ и допустити некоме да се брине о нама, јер то продубљује однос. Такоде, ова мандала вас може охрабривати да се сукобите с неким, односно да верујете у своју снагу.

 

13. Самопоуздање

Овај елемент припада надлежности ватре, а његов је симбол лав који представља доминантну енергију, харизму и понос. Ако сте одабрали ову мандалу, тада вам то дух поручује да сами себи будете вођа и не допустите другима да вас зајене, као ни да прихватате ствари олако, а да са њима нисте задовољни.

14. Мотивација

Симбол ове мандале је коњ, који представља посвећеност, велику енергију и способност. Ако бирате ли ову мандалу, тада је то порука вашем духу да се прихватите посла – без поговора, одуговлацења или измишљотина. Време је за покрет како бисте одржали властиту амбицију јер ћете добити нешто само ако нешто уложите.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

15. Промена

Симбол ове мандале је змија која представља способност скривања и одбацивања коже, као и страст. Подсећа нас да у животу некад треба мировати, али и прилагодити се како би прикупили енергију. Ако сте одабрали ову мандалу, тада је то порука вашем духу да се прилагоди великој промени која се спрема, а пре тога треба схватити шта вас кочи и потом се упознати у “новој кожи”.

16. Прилика

Симбол ове мандале је детлић који представља оптимизам, одлучност и упорност. Подсећа нас како требамо наставити куцати по вратима док се не отворе јер се њиховим отварањем може догодити нешто чудесно. Ако сте одабрали ову мандалу, тада вашем духу треба упорности.

17. Стварање

Симбол ове мандале је орангутан, који представља креативност и способност стварања. Ако сте одабрали ову мандалу, то ознацава да сте на животној прекретници у којој желите нешто створити те бисте то требали и направити – било да је реч о оснивању породице, стварању дома, започињању посла…

18. Захвалност

Симбол ове мандале је бизон, који представља дубоку захвалост према земљама којима крочи. Ономе ко одабире ову мандалу порука је да треба мало застати, успорити у животу. Због сталне усмерености на циљ цесто се губи осећај среће због малих ствари, а управо је то оно што чини свакодневицу лепом.

19. Инстинкт

Симбол ове мандале је морски пас, који представља примитивно знање и рад према властитом инстинкту. Онај ко бира ову мандалу требао би се мало изоловати од људи и послушати свој унутарњи глас у било ком проблему који је пред њим. Без обзира што ко мислио, требало би радити по своме и не освртати се, јер се чешце жали због оног што нисмо пробали…

Прочитајте још: Спремите се за ГОДИНУ "металног БИВОЛА"! Цениће се ЈЕДНА особина више него икада

20. Повезаност

Симбол ове мандале је вук, који представља традиционалну мудрост и осећај припадности чопору. Онај ко бира ову мандалу требао би се више посветити својим ближњима – породици и партнеру, а мање своју енергију расипати на посао те небитне ствари и обавезе које одузимају време.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas