Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

Изаберите НОВОГОДИШЊУ декорацију према ХОРОСКОПСКОМ знаку

Астрологија има објашњење за наше поступке, па и избор новогодишње јелке и декорације

1608244009_jelka.png
Фото: Pixabay
Oglas

Празнична атмосфера увелико се захуктава, а декорација куће лична је перцепција сваког од нас. Ипак, астролози тврде да међу хороскопским знацима име неких сличности када је реч о декорисању животног простора и избора јелке за украшавање.

Прочитајте још: БЕЗ ПАРДОНА: Погледајте како мама вучјака тера свог младунца на спавање (ВИДЕО)

Ован

Овнови воле весело и богато уређену празничну јелку. Воле да имају украсе вилењака, да украсе кућу фигирама деда мразова и осталим детињастим украсима.

Бик

Бикови воле високе, усправне јелке и танка украсна дрвца, а умјесто пластичних куглица одабраће природније украсе попут оних израђених од дрвета. Велики су гурмани па код њих на јелки често можете наћи чоколадне куглице, украсе од бомбона и остале слаткише.

Близанци

Празници су идеална прилика да близанци покажу своју креативну страну. У њиховом дому можете наићи на јелкице направљене на најкреативније могуће начине, али и на уређење у поптуно неочекиваним бојама.

Прочитајте још: НАЈПОПУЛАРНИЈИ овогодишњи стил за уређење купатила (ФОТО)

Рак

Породично настројени ракови воле идеју “америчког” Божића попут оних које гледамо у филмовима па ће у том стилу бити уређено и њихова јелка.

Лав

Што веће, то боље. По питању украшавања могло би се дуго расправљати јер лавови воле разне стилове, али њихова јелка увек ће бити највећа.

Прочитајте још: ОВО је најбољи начин да УПРОПАСТИТЕ дневну собу! Поштујте ПРАВИЛА и то се НЕЋЕ ДЕСИТИ

Девица

Овом знаку важно је само да је јелка уредна. Девица ће се прикрасти иза леђа како би поправила искривљену куглицу, преместила је јер није положена симетрично или зато што се не уклапа у палету боја на том делу новогодишње јелке.

Вага

Вага ни сама не зна какву јелку жели па ће уз једну главну и елегантно украшену, у остале просторије у дому поставити неколико минијатурних јелкица.

Прочитајте још: НАЈПОПУЛАРНИЈИ овогодишњи стил за уређење купатила (ФОТО)

Шкорпија

У дому страствених и гламурозних шкорпија могу се пронаћи богато украшене јелкице препуне црвене и златне боје.

Стрелац

Овај знак обожава природу и најчешће живи у складу с њом. Уместо посечене јелке, посегнуће за садницому тегли, украсити је даровима из природе попут разног воћа и материјалима које касније може рециклирати, а након празника пресадиће је и пустити да расте.

Јарац

Велики традиционалисти који углавном признају само природне јелке. Вештачке варијанте не долазе у обзир, а своју јелку ће украсити старим породичним украсима које брижно чувају и преносе са генерације на генерацију.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Водолија

Баш као и близанци, креативне водолије воле необичне јелкице попут зидне варијанте направљене од истрошених ролни тоалет папира.

Рибе

Чаробан Божић је сан сваке рибе па у њиховим домовима често можемо наћи све популарније беле јелке. Украсиће их звездама, анђелима и осталим не тако типичним, али врло ефектним украсима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas