Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМИЦА

Изазов "носите старе ствари" прихватила и Џесика Алба: Данас носи хаљину стару 10 година (ФОТО)

После троје деце и много улога, Џесика Алба је обукла хаљину стару десет година!

1617706695_Jesika.PNG
Фото: Instagram/ screenshot jessicaalba
Oglas

Џесика Алба (39) и супруг Кеш Ворен (42) провели су леп Ускрс на фарми са троје деце Онор (12), Хевен (9) и Хејз (3), а њихова заједничка слика разнежила је пратиоце.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Међутим, далеко занимљивија је била фотографија коју је објавила пре само неколико сати. Реч је слици на којој носи хаљину стару десет година, а упоредо се може видети и како јој је стајала пре једне деценије.

Пратиоци су одушевљени њеним изгледом и што пропагира "нормализовање гардеробе"

- Ево мене у истој хаљини, хвала "Пради" што ме је обукла пре једне деценије за премијеру "Дана заљубљених". Осећала сам се тако захвалном и срећном што је неко нешто урадио за мене. Сачувала сам хаљину до данас. Увек је добро време да се нешто прослави - написала је Џесика.

Занимљиво је да су пратиоци одушевљени старом хаљином, али не зато што јој савршено стоји. Наиме, познате личности су покренуле изазов "стара хаљина" чији је циљ не само да покаже да им стара хаљина и даље лепо стоји, јер се нису угојиле, већ и да треба носити стару гардеробу.

Прочитајте још: Сека Алексић понела фризуру 80-их: Пролећни тренд број један када је реч о коси (ФОТО)

- Хвала ти што чиниш да се нормализује ношење гардеробе у овим кризним временима -. написао је један пратилац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Занимљиво је што Џесика подједнако прелепо изгледа у гламурозним хаљинама, као и обичној гардероби, па је на слици са породицом једноставно - блистала.

Прочитајте још: Широке ногавице и розе торба: Како је Анастасија Ражнатовић искомбиновала све пролећне трендове (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas