· · Коментари: 0
прва дама Америке

Шта говори избор ХАЉИНЕ Меланије Трамп на последњој председничкој дебати? (ФОТО)

Још један доказа да је класична црна хаљина непревазиђена.

1603441354_w_56441686.jpg
Фото: Епа

Меланија Трамп појавила се у пратњи супруга на последњој, другој председничкој дебати која се одржала ноћас и својим елегантним изледом засенила је све присутне.

Прочитајте још: Елегантна, одмерена и увек у тренду: Овај стајлинг Џенифер Лопез изазвао је лавину коментара (ФОТО)

Прва дама Америке одлучила се за црну смокинг хаљину миди дужине, а ово је њен први јавни излазак од кад се опоравила од корона вируса.

Хаљина има већу пресавијену крагну са В изразом. Једини аксесора који је одабрала је танки, црни лаковани каиш, који јој је истакао струк.

Њен елегантан изглед употпутпуниле су црне салонке, такође лаковане. На овај начин направила је савршену комбинацију ципела и каиша, који су само допринели истицању класичне црне хаљине.

Меланија Трамп својим одабиром гардеробе поручује да су једноставност, класика и елеганција увек прави избор.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон као принцеза Дајана: ЦРВЕНИ КАПУТ увек у моди! (ФОТО)

Хаљина је вероватно из нове Кристијан Диор колекције.

Фото: Епа

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.