Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Избрисала га заувек? Дарко Лазић се огласио након навода да га је напустила вереница, а одговором је све изненадио!

Марина Гагић обрисала све фотографије и снимке са певачем, а у чинила је још једну ствар и подгрејала спекулације

1619611792_darko-lazic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Дарко Лазић огласио се поводом прича да га је вереница Марина Гагић оставила, а које су уследиле након што га је отпратила са Инстаграма и након што је рекла да више није део јавног живота.

Прочитајте још: Наташа објавила слику у купаћем, а онда су уследили коментари од Карлеуше, Розге и других познатих личности! Очекивано?(ФОТО)

- Пусти те приче, цео живот нешто ке**ју о мени! Те јесмо, те нисмо, само чекам да буде да сам ја трудан, Боже сачувај - почео је Дарко.

 - Све је океј, мало смо се посвађали, као и у свакој заједници што постоје свађе, ништа страшно... Наопако, не знам шта да кажем. Заједно смо, поречкали смо се мало, свађа као свађа, све ће бити океј - објаснио је Лазић. Подсетимо, Марина је истакла да није више део јавног света.

- Ја више не припадам јавном свету. Немам коментар на спекулације, толико од мене. Не желим ни да потврдим, ни да демантујем натписе, каже Марина Гагић.

Бранка Лазић, Даркова мајка, била је веома потресена и истакла је да је то њихова ствар и да није упућена.

- Мене такве ствари немојте да питате. Имате њихов, број па их позовите. Нисам упућена да су се отпратили са друштвених мрежа, али и ако јесу то је њихова ствар. Не могу више да живим њихове животе, не бих се мешала - каже Бранка за Блиц., док на питање да ли се Марина преселила у Пећинце није дала одговор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas