Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Издужите фигуру правим комадом одеће

Жене нижег раста најчешће носе превисоке штикле како би постигле ефекат дужих ногу

1617628704_three-3075752_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Изглед издужене фигуре могуће је постићи и одећом, не само обућом. Ових неколико савета помоћи ће вам како да истакнете фигуру, а да притом будете дама од стила.

Прочитајте још: Педикирке из Њујорка саветују: Овог пролећа шетајте ЦИМЕТ, карамел или јоргован НОКТЕ

Дужина - Краћи модели хаљина и сукњи одличан су избор уколико желите да ваша фигура изгледа визуелно дуже, битно је само да дужина не прелази колена. Исти ефекат постиже се са кројевима високог струка, нешто изнад природне висине, било да је реч о панталонама, сукњи или хаљини. Ефекту ће допринети елегантне потпетице.

Деколте - Уколико желите да нагласите најпривлачнији део тела, носите мајице са В или У изрезом, јер ће издужити линију врата и учинити је елегантном. Трудите се да округли изрез хаљине или мајице избегавате.

Фото: пиxабаy

Боје - Посебно је важно водити рачуна о боји одевне комбинације, јер се ситнијим женама препоручују живе боје и пастелне нијансе, које су уједно модни хит. Што се узорака тиче, они би требало да буду ситни и сведени, а једнобојни материјали су одличан избор.

Накит - Када је реч о накиту, треба избегавати крупан и нападан накит. Визуелни ефекат издужене фигуре постижу дугачке огрлице до испод груди или до пупка.

Модел - Заборавите на врећасте моделе и материјале са хоризонталним пругама. Гардеробер попуните одећом чији крој прати линију тела, како би силуета била у првом плану. Струкиране хаљине савршено наглашавају женственост. Идеални су комбинезони, притом су и модерни, али избегавајте оне широких ногавица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas