Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАТЕГНУТОСТ

Изгубили сте килограме и кожа се опустила? Ево како да је затегнете

Ако су месеци и месеци напорног вежбања и редукције исхране уродили плодом и ви сте видно изгубили на килажи, то је свакако разлог за славље.

1616522419_Depositphotos_153987150_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Међутим, шта се догађа када се погледате у огледало? Ваша кожа је изгубила своју еластичности и делује поприлично опуштено и неугледно.

Брз губитак тежине обично оставља нежељене трагове у виду опуштене коже. Управо она, опуштена кожа је ваш следећи фокус. Потребно је да пронађете начин да јој вратите еластичност.

У редовима који следе доносимо вам једноставне савете за затезање коже.

Прочитајте још: Пола сата дневно за 6 пролећних вежби и ето САВРШЕНОГ тела до лета

ОСТАНТЕ ХИДРИРАНИ

Две литре воде дневно је неопходно да пијете сваког дана. Ово ће вам помоћи да затегнте и загладите своју кожу као и да избаците токсине из организма. Вода је најприродњи детоксификатор који помаже свима онима који желе да изгубе сувишне килограме, а да при том не искусе проблем са опуштеном кожом.

ГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ ПОСТЕПЕНО

Како би спречили да се ваша кожа драстично развуче потребно је да губите килограме постепено. То можда не звучи привлачно ако имате 15 кг вишка, али ако их изгубите за три уместо за месец дана много ћете лакше да се изборите за опуштеном кожом.

Прочитајте још: Нутрициониста Јасмина Ристивојевић препоручује пролећни детокс: Без гладовања до витке линије

Фото: Пиксабеј

ПРАКТИКУЈТЕ ТРЕНИНГЕ СНАГЕ

Ако до сад нисте имали прилику да испробате тренинге снаге, сада је прави тренутак за то. Овакви тренинзи ће вам помоћи да обновите ваше мишиће који леже непосредно испод коже, што ће уједно и да учини вашу кожу затегнутом. Тренинге снаге је потребно да спроводите минимум три пута недељно.

ХРАНИТЕ СЕ ЗДРАВО

Док губите килограме, настојте да се храните што је могуће здравије. Храна попут кеља, целера, броколија, рибе и спанаћа доноси вам бројне добробити, поправљајући еластичност ваше коже. Свеже цеђени сокови, без шећера такође су битни за детоксикацију организма и обезбеђење енергије. Здраве масти као што су авокадово и маслиново уље такође треба да су део ваше исхране.

Прочитајте још: Решите се болова у леђима: Ово су три идеалне вежбе за кичму

ПРИМЕНИТЕ КУПКУ ОД МОРСКЕ СОЛИ

Морска со чини чуда у погледу затезања и подмлађивања коже. Она помаже и при циркулацији крви што доводи до чвршће коже, која је уједно сјајна и глатка. Купке са морском сољу су у исто време врло опуштајуће и делују благотворно на ваш ум.

РАДИТЕ ЛАГАНЕ ВЕЖБЕ ЗА СТОМАК

Једна од најкритичнијих регија на женском телу прликом губитка килограма је стомак. Како не бисте били непријатно изненађени опуштеном кожом у пределу стомака радите лагане важбе на дневној бази попут трбушњака, подизања ногу или маказица, као и бочних мостова како би затегнули кожу на свом стомаку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas