Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Изгубио је новчаник, а онда му је стигао пакет и остао је без речи!

Понекад је добро изгубити новчаник!

1618902025_pare.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Хантер Шамат је изгубио новчаник док је летео авионом из Омахе, како би присуствовао венчању своје сестре у Лас Вегасу. Схвативши шта се догодило, контактирао је авио-компанију, али без успеха. У новчанику су се налазиле његова лична карта, потписани чек, дебитна картица и 60 долара у готовини.

Прочитајте још: Лалољупци су највећи путници, а објашњење је једноставно

Али, неколико дана касније стигао му је пакет од анонимног пошиљаоца. Унутра је био његов новчаник - заједно са додатних 40 долара у готовини и поруком: "Пронашао сам ово на лету из Омахе за Денвер, ред 12, иза седишта Ф. Мислио сам да бисте га желели назад. Све најбоље.

П. С. Заокружио сам вам готовину на 100 долара, да бисте могли да прославите враћање новчаника. Забавите се!"

Не да му јевратио новчаник, већ и награду!

Хантерова мајка Џини објавила је фотографију писма на друштвеним мрежама у нади да ће успети да уђу у траг пошиљаоцу и да му се захвале. Имали су само иницијале "Т. Б".

Чини добра дела
Браун каже да често покушава да чини добра дела без икаквог признања, па зато и није написао своје пуно име...

Доброчинитељ је, коначно, идентификован као Тод Браун, отац петоро деце који је био одушевљен приликом да се "мало забави" помажући незнанцу.

- Видео сам да је то само дете од 20 година, и да даје све од себе да састави крај са крајем. Били су веома захвални. Хантер је био веома захвалан. Рекао ми је да има неке студентске зајмове и рату кредита за аутомобил - каже Браун.

Прочитајте још: Затворен драгуљ Москве: Директор је стрељан, радња је преживела Стаљина и глад, али не и корону

Хантерова мајка је прокоментарисала:

- Трудим се да научим своју децу да раде праве ствари у животу, помажем људима колико год могу. Ова прича говори више о врацању вере у људе него о било чему другом. Лично желим да се захвалим Тоду Брауну и његовој супрузи на врацању вере да постоје племенити и несебични људи, да свет није тако мрачан као што изгледа - закључила је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas