Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧАКРЕ

Излечите ЧАКРЕ помоћу ових ЧАЈЕВА! Подигните ниво енергије целог организма (ФОТО)

Прочитајте који чај треба да пијете за сваку од седам чакри.

1620652080_cup-829527_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

Чакре су енергетски центри који суптилне енергије усмеравају по целом нашем телу преко енергетских канала.

Свака чакра осцилира у основној боји у складу са својим задатком и односи се на одређене органе и делове тела.

Чајеви су природан начин да вратите чакре у баланс и подигнете ниво енергије.

У телу имамо седам чакри и уколико се нека од њих поремети, то ћете осетити у свакодневном животу. Константно ћете бити уморни или нерасположени. Такође, кад ја чакра ван баланса, то може да буде праћено и болешћу.

Прочитајте још: ЖЕЛАТИН је природан КОЛАГЕН који обнавља кости, зглобове и везивна ткива! (ВИДЕО)

Уколико сте приметили да се нешто дешава са вашим телом, размислите одакле долази та блокада и послужите себи неки од ових чајева како бисте вратили организам у баланс.

Коренска чакра

Односи се на ове делове тела: кости, кичму, зубе, нокте, дебело црево, артеријску крв, мишиће, надбубрежне жлезде, слезину.

Чај: Корен маслачка или ђумбир.

Сакрална чакра

Односи се на ове делове тела: телесне течности (лимфу, зној, желудачне сокове, сперму, урин, сузе), јајнике, полне жлезде, тестисе.

Чај: Хибискус или цветови календуле.

Прочитајте још: ХИДРОКОЛОН терапија - чисти све ТОКСИНЕ накупљене у вашем телу! (ВИДЕО)

Чакра соларног плексуса

Односи се на ове делове тела: стомак, јетру, слезину, жучну кесу, систем за варење, вегетативни нервни систем, панкреас.

Чај: Рузмарин.

Срчана чакра

Односи се на ове делове тела: срце, циркулацију, грудну жлезду, кожу, шаке.

Чај: Глог.

Грлена чакра

Односи се на ове делове тела: штитну жлезду, врат, грло и вилицу, бронхије, горњи део плућа, једњак, гласне жице.

Чај: Црвена детелина.

Прочитајте још: Да ли сте знали да превише НИЗАК УНОС МАГНЕЗИЈУМА значајно повећава ризик од ДИЈАБЕТЕСА? Ево како да то спречите...

Чакра трећег ока

Односи се на ове делове тела: хипофизу, централни нервни систем, лице, нос, уши, очи, мали мозак.

Чај: Нана.

Крунска чакра

Односи се на ове делове тела: велики мозак, врх лобање, пинеалну жлезду (епифизу).

Чај: Лаванда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas