Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА ЛИЦА

Измет славуја за бубуљице? Звезде се куну да је ово ТАЈНА њихове лепоте

Увек је право време за неговање и улепшавање, а ако желите да заблистате по рецепту светских звезда, изаберите неки од савета по личном афинитету.

1608292631_pjimage.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Мада вероватно никад до краја не откривају формуле своје лепоте, неке “једначине” изашле су у јавност, па зашто не бисте покушале да их испробате и тако тестирате колико су ефикасне.

Једна од најлепших глумица на свету, Џесика Алба, каже да је за лепоту најважнији добар сан, а потом хидратација.

Уколико сте ненаспавани и дехидрирани, изгледаћете лоше без обзира на добру шминку - поручује Алба и додаје да је коректор увек брзо решење за маскирање недостатака на лицу.

Прочитајте још: Меланија поново одушевила модном комбинацијом: Свака жена мора да има овај КОМАД ГАРДЕРОБЕ! (ФОТО)

Кејт Хадсон: Вода!
Кејт Хадсон има другачији приступ, па каже да је за њену лепоту “крива” вода са ледом у коју сваког јутра зарони лице како би се пробудила и изгледала свеже. То јој помаже да се одмах широко осмехне.

Манекенка Миранда Кер има следећи савет:

- Пре шминкања обавезно урадим кратак пилинг, како бих уклонила мртве ћелије коже. Обично га оставим да делује пет минута, што је довољно да оствари жељени ефекат. Увече медитирам или бар урадим стој на рукама и добро се истегнем.

Виклери, виклери...

Дита Фон Тиз, краљица бурлеске, каже да држи до лепоте својих коврџа, а за такозване “пин-ап” таласе користи стару добру технику.

Волим топле виклере, мале или средње величине, што су мањи, локне ће бити чвршће. Када их навијем, на косу нанесем спреј да би добила пун сјај - поручује Дита.

Прочитајте још: Како неговати руке током зимских дана?

Глумица Џенифер Анистон користи искључиво еколошке препарате за негу, па се тако, на пример, умива органским сапуном од невена.

Џенифер Анистон се куне у невен Фото: Депозит

И њена колегиница Ема Стоун има сличне ставове, а тврди да јој је највећи пријатељ чисто арганово уље за негу лица, косе и ноктију јер је богато олеинском и линолном киселином, садржи каротене и витамин Е, па јача еластичност коже и спречава настанак бора и стрија.

Прочитајте још: Након овога ћете ДОБРО РАЗМИСЛИТИ чиме ћете се ЧЕШЉАТИ

Модел Ђиђи Хадид нежељене “госте” - бубуљице решава пастом за зубе, коју намаже чим их опипа, а има и још једно правило - избегава да косу пере сваког дана како је не би исушила.

Атрактивна поп певачица Бијонсе верује да је најважније како се лепота третира изнутра, па води рачуна о томе шта једе и сваког дана пије доста течности.

Препоручујем природни сок од кеља, који садржи витамин К, убрзава циркулацију и помаже обнављању ћелија - каже певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Глумица Деми Мур позната је по томе што се с времена на време подвргава третману пијавицама, како би се осећала свежије и изгледала млађе, док Викторија Бекам користи кореанску маску за лице која садржи измет славуја јер он, наводно, посветљује кожу и помаже јој да се реши акни.

Измет славуја за бубуљице?

Док популарни модел Хејли Болдвин користи крему за лице која садржи и њену крв, глумица Кејт Бланшет добија микроинјекције матичних ћелија како би јој кожа била нежнија и млађа.

Прочитајте још: Да ли обрве морају да се слажу са бојом косе? Шта су правила?

Иако важи за једну од најлепших жена савременог доба, краљица глуме Скарлет Јохансон прибегава врло једноставном рецепту за негу - свако јутро чисти лице јабуковим сирћетом како би јој кожа била тонирана. И то је све, јер је њена девиза - до лепоте без много муке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas