· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Израчунајте шта ваше име и презиме говори о вама!

Број вашег имена и презимета откриће каква сте особа

1625760543_brojevi.jpg
Фото: Пиxабаy

Свако име производи одређену вибрацију која има утицај на онога ко га носи јер га слуша сваки дан од свог рођења. Ваше име је повезано и са нумерологијом - симболизује одређене ствари.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Да бисте сазнали како вас ваше име одређује, потребно је слова претворити у бројеве па израчунати број. Ради се о методи рачунања по таблици Калдејске школе. 

Ево како ћете пронаћи свој број: На папир уписујте бројеве који се слажу са словима вашег имена и презимена


 1 – А, И, Ј,
2 – Б, К, Р, С, Ш
3 – Ц, Г, Л, Ђ, Ћ
4 – Д, Љ, М, Т, Џ, Ч
5 – Е, Х, Н, X, Њ
6 – У, В,
7 – О, З, Ж
8 – Ф, П

 
Све бројеве саберите, па ако добијете двоцифрен број - опет га саберите - циљ је доћи до једноцифреног броја. На пример: Ивана Иванић је 1+6+1+5+1+1+6+1+5+1+3=31, 3+1=4. У овом случају ради се о броју 4.

Када сте израчунали свој број, проверите шта то значи:

1 - идеалисти

Овај број је симбол нових почетака, акције и вођства. Он људима даје живахност, интелигенцију, одлучност, амбициозност, храброст, креативност и лидерске способности - они имају квалитете повести друге у неке промене.

2 - уравнотежени
 

Овај број симболизује медитацију, компромис, дипломацију и сарадњу. Он људима даје одговорност, скромност, осетљивост, љубав, подршку, стрпљење - добри су партнери, а одлично функционишу у већим групама људи.

3 - оптимисти

Овај број симболизује стварање и проналажење решења. Људи који га носе су друштвени, ведри, оптимистични, комуникативни, маштовити и врло креативни. Лоша страна некима је површност, некомуникативност и склоност превари. 


 4 - традиционални

Овај број симболизује трезвеност, добар углед, практичност и традиционалност. Он људима даје дисциплинираност, верност, добру организованост и опрезност - они су добри пријатељи и родитељи.

5 - сензуални

 Број симболизује промену, прилику, авантуру и ризик. Он људима даје сензуалност, интелигенцију, авантуристички дух - другима су јако занимљиви и узбуђује их било каква врста ризика. Они жуде за слободом. Лоша страна може им бити склоност свађи и нагла нарав.

6 - брижни

Овај број симболизује љубав, брак и заједницу. Он људима даје савесност, брижност, одговорност, љубазност, посвећеност породици - великодушни су, пуни су љубави и романтични. Лоша страна може им бити недостатак толеранције и склоност томе да све мора бити по њиховом.

7 - уметници

Овај број симболизује мудрост, немир, аналитички дух и инвентивност. Он људима даје осећај за лепо и склоност самоћи, мистицизму и уметности. Често су доброг физичког изгледа, а лоша страна могу им бити цинизам, критиковање и површност.

8 - издржљиви

Овај број симболизује богатство, успех, вођство и добру организацију. Он људима даје снагу, агресивност, интелигенцију, добар укус, издржљивост и склоност ослањању на себе. Они могу бити врло успешни, али и врло неуспешни. Лоша страна могу им бити непокретност, безобзирност и склоност материјалним стварима.

9 - интуитивни

Овај број симболизује успех над свим изазовима. Он људима даје знање, искуство, саосећајност, велики шарм, добронамерност и идеализам - врло су интуитивни и духовни, привлачи их мистика и воле да помажу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.