Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Ево КО ће славити на америчким изборима, јер победника кроз живот води број 22!

Астролози тврде да ће избори у САД трајати недељама, па и месецима.

1604403682_32222_pjimage_f.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Трамп ће поново победити - објавио је израелски астролог близак премијеру Бењамину Нетањахуу.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД?! Новчаница од 20 ДОЛАРА најавила ЗЛО: Прво БЛИЗНАКИЊЕ, а сада и МАСКЕ! (ВИДЕО)

Израелски "Hayom" је објавио да ће изборна трка у САД трајати данима и недељама док не буде био познат победник ових избора.

"Трамп ће бити поново изабран, али то ће дуго трајати и резултати избора неће дуго бити познати. Међутим, Трамп ће, на крају, победити у бројевима!".

Резултати дуго неће бити познати...

Неименовани израелски астролог пише и да демократе неће прихватити изборни резултат и "Џо Бајден ће оспорити победу", па ће ова земља ући у још дубљу кризу.

Прочитајте још: До краја године ће многи комплетно ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ, јер их МАРС тера да пређу у АКЦИЈУ

Звезде су му наклоњене Фото: Youtube/ screenshot CBS This Morning

Међутим, и британски астролог Франческа Оди је у "Експресу" објавила да су планете на небу тако намештене да Трамп има веће изгледе да победи.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

- Трампа никада не смете да потцењујете, јер има јак инстинкт и кроз живот га води број 22 - каже Франческа.

Међутим, када се дубље погледа Трампова нумерологија види се да међу планетама влада - хаос. Меркур се налази тачно на јутро после самог дана избора - 4. новембра. Добро је познато да Меркурова промена правца увек изазива драму, неспоразуме и треба очекивати свађе очекивати после избора.

Потпуни преокрет, мисли, ситуације...

- Расположење људи и понашање ће и наредне године бити мушичаво, јер се Јупитер и Сатурн у децембру прелазе у Водолију, а то може поново да потпуно преокрене ствари.

Водолија је симбол хуманости, борбе за права, али и давање новца. Дакле, многе владе ће бити промењене.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

- Тешко је рећи са сигурношћу шта ће се десити, али у новембру и децембру ће владати конфузија - каже Франческа и закључује да ће наредна година бити у знаку тоталитаризма и технологије. Она мисли да ће главна тема 2021. године вити промена начина на који људи размишљају и контрола.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas