· · Коментари: 0
Израз лица

ИЗРАЗ ЛИЦА ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА: Откријте тајне зодијака само једним погледом!

Бик вам шаље поруку да сте поред њега заштићени, Близанци скоро увек имају маску на лицу, а Шкорпије…

1609142386_Depositphotos_105614832_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ован

Весео израз његовог лица не мора ништа да значи, као ни то што је младолик и у зрелијим годинама. Ако је женско, понекад то ради захваљујући свом сексипилу, а уколико је мушкарац, тада вас од његовог продорног погледа помало подилази језа, јер делује некако опасно, а с друге стране, као неко за кога нисте баш сигурни шта му се то мота по глави. И кад је мушкобањаста, жена Ован импонује својим полемичким ставом који просто читате на њеном лицу.

Бик

Тако је лежеран, опуштен и духовит, али и мужеван, а његов продоран поглед уме да вас обори с ногу. Израз његовог лица као да вам говори да сте поред њега заштићени и зато не треба да вас завара лежерна боемштина која избија из његовог враголастог или заносног погледа. Јер, кад Бик проговори, више од његових очију, говори боја његовог гласа, тако пријатна и тако умирујућа, да се уз њега осећате ушушкани и сигурни као мало дете.

Близанци

И кад делује младалачки, Близанци су и те како прорачунати и рационални. Ако покушава да делује као Круела из “Сто и једног далматинца”, ипак се иза таквог имиџа крије осетљива девојчица која никада неће одрасти. Прича много, али најмање о себи. Уколико делује као “фам фатал”, и то је смишљена маска којом покушава да заштити своју праву природу особе недорасле емотивним изазовима.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Рак

Његов дечачки изглед, чак и кад има “бејби фејс”, или му се коса већ проредила, не треба да вас завара. Мазан и стидљив Рак осваја управо тајанственошћу и заштитничким ставом којим ће вас разоружати већ на први поглед. Јер, он плени, било да је мачо или мамин син, а Рачица тако љубазна, лепа, нежна и пуна разумевања, са образима као пун Месец, изазива управо оно што жели – вашу жељу да је заштитите, а после ће она лако с вама.

Лав

Израз њеног лица одаје рођену глумицу, јер она је атрактивна, весела и тешко да ће остати непримећена, а уколико је не примете – и даље ће глумити. Сва је дотерана и “фенси”, а из куће не излази ненашминкана или без фризуре, а и зашто би кад има тако густу косу. Враголаст поглед њених округлих очију разоружава вас на први поглед, док господин Лав заиста има нечег господственог у изразу лица који као да говори колико је доминантан, поносан и достојанствен.

Девица

Њеним отменим, дугуљастим лицем доминира тајанствен, али испитивачки поглед. Као у бајци, уме да се преобрази из ружног пачета у грациозног лабуда, и кад има лепу фризуру, мисли да је себи улепшала живот. Мушкарцу Девици није битно шта о његовом изгледу мисле други, али израз његовог лица одаје пристојног и расположеног дечака, мада продоран поглед и мужеван израз лица углавном откривају интелектуалну и динамичну природу.

Прочитајте још: ХОРОСКОП до 3. јануара: Време одлуке за многе знакове, јер стижу понуде за посао, па послушајте ИНТУИЦИЈУ

Вага

Израз њеног лица открива углавном оно што Вага жели да покаже другима, односно њен имиџ у јавности, било да је хладна “хичкоковска” плавуша или заводљива црнка. Много држи до изгледа, због којег се често нађе у центру пажње, чему доприноси и Вагина младоликост, и често наглашене мужевне црте код мушкарца Ваге.

Шкорпија

Њеним лицем доминирају очи и продоран поглед који не открива осећања, па жена Шкорпија често делује врло заводљиво, чак и без шминке, било да је изразита црнка или платинаста плавуша. Мужеван изглед мушкарца Шкорпије није само његов имиџ него је он заиста такав, поготово ако је црнокос или тамнијег тена, а уколико је светлокос, делује некако отменије, јер његов израз лица одаје јаку харизму.

Стрелац

Иако је углавном насмејан, мужеван израз његовог лица одаје симпатичну природу, што га чини популарним у друштву. Постоји нешто отмено у цртама његовог лица, без обзира што често рано почиње да губи косу. Иако не делује толико крхко, нити нежно, жена Стрелац често има свој недокучив израз лица иза којег се обично крију њена маштања о путовањима, или било каквом лепом начину на који може да побегне од стварности.

Јарац

Њен поглед не открива много, више је испитивачки, мада зна да буде и помало несташан. Године јој више доносе него односе, па дуго задржава младалачки изглед, нарочито због лепе косе или нечег источњачког у изразу лица. Иако мушкарац Јарац делује хладно, због продорног погледа, с годинама делује млађе, али рано почиње да кубури с косом која се проређује.

Прочитајте још: Изаберите НОВОГОДИШЊУ декорацију према ХОРОСКОПСКОМ знаку

Водолија

Израз њеног лица оставља утисак тајанствене особе с којом се није пожељно поигравати, ма како друштвена била, али ипак воли да је сви примете. Нешто интригантно и проницљиво у њеном погледу чини је још занимљивијом, некако аутентичном и кад није лепа по класичним мерилима. Делује помало расејано, а ништа јој не може промаћи, јер све примећује, а ћути.

Рибе

Њихов поглед, баш као и израз лица, доста скрива, али и много говори, иако је недокучив, без обзира да ли им је коса разбарушена или зализана, јер мушке Рибе само привидно не држе до изгледа. Кад гледате њихове лепе изражајне очи и занос у тајанственом погледу, поготово женских припадника знака, јасно вам је колико је она женствена, сензуална и грациозна и по изгледу и по понашању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.