· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Ја сам једна срећна старица": Овако ће Ева Рас обележити 62 године глумачке каријере!

Увек искрена

1620455584_eva.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy

Ева Рас ове године обележава чак 62 године успешне глумачке каријере и то на најлепши могући начин – снимањем друге сезоне серије „Јунаци нашег доба“. 

Прочитајте још: Јелене Ђоковић у великој исповести открила како је бити жена Новака Ђоковића: "Не показујем рањивост

- Ја сам једна срећна старица, јер Синиша Павић увек пронађе места за све – и за старије, и за бебе које тек што су проходале. Тако ових дана снимамо другу сезону ове сјајне серије и некада снимамо од седам ујутро до седам увече. Ништа ми није тешко и уживам – казала је Ева у емисији „Кец на једанаест“.

Гледаоцима је открила и то да никада у свом животу није срела злог човека. 

- За ових 80 година живота ја заиста нисам упознала злог човека. То не значи да мислим да су сви дивни и добри, и да ми се сви свиђају. Али чак и они које не волим су у реду. Само се мени не допадају. Живимо у време када су интелектуалци никада тупавији и никада крвожеднији. На делу је лов на вештице. И највећа награда ми је што сам баш ја ваш саговорник, а не ти вајни интелектуалци који много причају, а ништа не кажу – рекла је глумица.

Истакла је и да не сматра да би свет требало мењати. 

- Потпуно је погрешно то чему учимо младе. Да би свет требало мењати. Свет би требало поправљати. Свакога дана. И не чекати да то неко други уради за нас. Нервира ме много и када чујем да су млади лењи, јер нису. Ја рано устајем и када уђем у продавницу око мене су све млади људи. Дошли су пре мене – казала је Ева Рас у емисији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.