Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Јачи пол живи у СМРТНОМ СТРАХУ да ће жене урадити следећу ствар

Психолози указују на мушке најосетљивије тачке које крију као змија ноге, а никада не би признали да им сметају.

1592918875_Depositphotos_268850348_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Иако су увек отворени за одговоре на бројна питања, мушкарци неке ствари успевају да задрже само за себе. Строго пазе да о неким темама никада не говоре.

Прочитајте још: СЕДАМ ситуација када ЛАГАЊЕ партнера у вези није ГРЕХ

Уколико су еманциповани, увек се изјашњавају да су за једнакост полова. У пракси то, међутим, изгледа потпуно другачије. Ако њихова супруга или девојка зарађује више, осећају се узнемирено и инфериорно. Због умишљене “угрожености”, овакве везе завршавају крахом, а да мушкарац ни тада није спреман искрено да призна због чега је дошло до бродолома.

За разлику од жена, чим добију комплимент одмах мисле да су слепи и згодни.
Тежак је мушки живот Фото: Депозитфото

Попут жена, и мушкарци крију своје недостатке. Иако би требало да буду сигурни у свој изглед, чак и када он није савршен, у реалном животу није тако. За мушко самопоуздање, расположење и осећај да могу да освоје свет, довољан је искрен комплимент партнерке. Те реченице су боља потврда њиховог изгледа него одраз у огледалу.

Воле да имају иницијативу, али се плаше одбијања...

Мада то нерадо признају, мушкарци воле када у упознавању и слању емотивних искрица жена преузима иницијативу. Углавном размишљају како морају да раде “сав посао”, док жена остаје пасивна. Држећи се слогана да у ствари жена увек бира, плаше се да не буду одбијени, јер такву врсту пораза себи тешко праштају.

Прочитајте још: Доктори једној групи пацијената преписали СМЕХ, а другој ЛЕКОВЕ: Резултат НЕВЕРОВАТАН

И мушкарци имају свој савршен секси сценарио. Партнерки га никад не би открили, јер је далеко екстремнији и експлицитнији него што то уме да смисли женски мозак. О њему ће, можда, проговорити ако партнерка буде довољно тактична, па је пусти у свој сексуални свет фантазија.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas