· · Коментари: 0
СРБИЈА

Јагма за ВАУЧЕРИМА! Прошла година је била РЕКОРДНА, а ова ће бити СПЕКТАКУЛАРНА!

Од тренутка када су почели да се издају овогодишњи ваучери за субвенционисан одмор у Србији на шалтерима Поште су редови!

1610985042_Drina.jpg
Фото: Пиксабеј

Нема одмора као у Србији - овако размишља огроман број наших грађана. Они су пожурили да прве дане 2021. године искористе да поднесу захтев за одмор са ваучером.

Прочитајте још: НЕСВАКИДАШЊЕ ИСКУСТВО: Ноћ у "ЗАТВОРУ" за 42 евра! Ово је НАЈНЕПРИЈАТНИЈИ хостел на планети (ВИДЕО)

У овогодишњој акцији субвенционисаног смештаја за одмор у Србији, од 1. до 18. јануара 2021. године, од 100.000 ваучера на располагању грађанима Србије, према пресеку на данашњи дан у 10.30 часова, у поштама у целој Србији евидентирано је 14.395 пријаваза ваучере - саопштавају из Пошта Србије.

То је 130% више него 2020. године!

У поређењу са истим периодом прошле године, у овој години забележено веће интересовање корисника, јер је прошле године евидентирано "само" 6.013 пријава корисника!

Лесковац рекордер
Прошле године је сваки десети Лесковчанин отишао на одмор са ваучером! Лесковачка пошта 18.000 лане је примила 5.998 захтева за ваучере и важи за апсолутног рекордера!
Пола ваучера преузели пензионери!

За сада,као ранијих година, најактивнији су најстарији суграђани –пензионери, којих се до сада пријавило више од 52 одсто или 7.522 корисника. Пријављују се и запослени (31 одсто или 4.508 пријава корисника) и незапослени са 13,8 одсто (1.989 пријава).

Прочитајте још: Од МАРТА више нема уласка у авион без "КОВИД ПАСОША"? Ево ко ће га ПРВИ тражити

Да подсетимо, лане је до 12. фебруара подељено свих 100.000 ваучера, па је Влада одобрила додатних 60.000 који су планули за два дана! Само у једном дану, 24. фебруара, подељено је 30.483 ваучера! После укидања ванредног стања Влада је определила још 400.000 ваучера и грађани су преузели више од 100.000.

Лепоте Србије немају алтернативу Фото: Архива Новости

Прошле године су најагилнији били Лесковчани, а ове године по предатим захтевима предњаче пошта у Јагодини са 335 и у Житорађи  са 320, па Бор са 222 предатих захтева. Тек после њих следе Крушевац и  Крагујевац.

Највише пријава стиже из Новог Сада, а највише захтева стиже у јагодинску пошту!

Ипак, када се сабере укупан број захтева највеће интересовање корисника забележено је на територији Новог Сада, Панчева, Београда и Ниша.

Прочитајте још: ПУТОВАЊА СУ КЉУЧ СРЕЋЕ: Више усрећују од дана венчања

Претходних година су сви хтели да иду на одмор у Пролом и Луковску бању, а ове године су и даље ова два места популарна, али влада и велико интересовање за смештаји на Златибору, у Сокобањи и на Дивчибарама

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.